Folik asit

Canım emin ol ilaca bağlı değil bu uyku hali uzun bi süre devam edecek ben kafamı bıraktığım yerde uyuyp kalıyorum:KK70:
Ya işte benim ilk başta çok uykum geliyodu. Dün gece tam tersi hiç uyumadım diyebilirim. Bazı sayfalarda folikasit uykusuzluk yapıyo diye okudum da size de bi sorayım dedim

Ya işte benim ilk başta çok uykum geliyodu. Dün gece tam tersi hiç uyumadım diyebilirim. Bazı sayfalarda folikasit uykusuzluk yapıyo diye okudum da size de bi sorayım dedim
Arada oluyo canm baya bi geç saatlere kadar uyku gelmiyo sonra nerden geldiğini anlamadığın bir uyku alıp götürüyo seni☺

Once uykun gelmez sonra kalkmayi bilmezsin gece wc ye uyanirsin 1 saat uyumaya calisirsin uyuyamazsin.. off off ben cekiyorum bunu

Once uykun gelmez sonra kalkmayi bilmezsin gece wc ye uyanirsin 1 saat uyumaya calisirsin uyuyamazsin.. off off ben cekiyorum bunu
Yaaa zaten şimdiden tufaletten çıkamıyorum eşim mışıl mışıl uyuyo ben sabah kadar kaç vardiya yapıyorum Allah bilir

Allahım delirecem. Benım manyak doktor bana folikasit vermedi bile. Dün gittim eczaneden kendim aldım. Kendi başıma kullanmamın bi zararı olur mu? Hemşire bir arkadaşım var o sıkıntı olmaz dedi ama tedirginim yine de. Bugün sağlık ocağına gidip sorucam doktora yine de
Bir zararı olmaz, aksine çok iyi yapmışsınız başlamakla. Doktorlar gebelik planlandığı zamandan itibaren kullanılması gerektiğini öneriyorlar.

Yaaaa çok teşekkür ederim. Günlerdir içim içimi yiyo. Allah razı olsun ferahlattınız. Kiminle konuştuysam geç kalmışsın dediler daha kötü oldum. Bundan sonra düzenli kullanırım. Çok teşekkür ederim tekrardan ❤
Bende 5+3 te ogrenmistim hamile oldugumu. Hemen kullanmaya basladim. Sikinti yok merak etmeyin. Simdi 8+5 teyim

Bende 5+3 te ogrenmistim hamile oldugumu. Hemen kullanmaya basladim. Sikinti yok merak etmeyin. Simdi 8+5 teyim
Moral verdiniz gerçekten. Çok canımı sıktılar geç kalmışsın bebeğin önemli gelişmeleri oluyo bu zamana kadar folikasit çok önemli diye kendimi çok suçlu hissediyodum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤

Merhabalr bnde yeni hamileyim bursadym doktr onerilernizi alablirim☺
Öyle mi hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben medicabil zuhal hanımda doğum yaptım çok de memnun kaldım tavsiye ederim yani

Düşük yaparken artık ben sordum folik kullanmadım niye diye. Aaa unutmuşum vermeyi dedi. Bazen mallık yapabiliyolar. Gebelikden önce üç ay kullandım gebe oldum kullanmadım dr mallığı kızgınım yani.

Kizlar 13 haftalik hamileyim folik asitleri 3. Ayda birakilmasi gerekiyormus ve dr gitmeme daha var siz ne zaman biraktiniz??
Doktorum 11+6 da foliği bıraktırdı onun yerine gynoferon içiyorum.vede bebe aspirini ilk günden beri ve 32. Haftaya kadar içeceksin aspirini dedi bebe aspirini

Back
X