- 19 Nisan 2017
- 1.310
- 941
- 43
Peki sizde uyku problemi yaptı mı? Ben ilk kez dün kullandım ve ilk defa uyku sıkıntısı yaşadımÖyle artık her doktora güvenilmiyo malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sizde uyku problemi yaptı mı? Ben ilk kez dün kullandım ve ilk defa uyku sıkıntısı yaşadımÖyle artık her doktora güvenilmiyo malesef
Canım emin ol ilaca bağlı değil bu uyku hali uzun bi süre devam edecek ben kafamı bıraktığım yerde uyuyp kalıyorumPeki sizde uyku problemi yaptı mı? Ben ilk kez dün kullandım ve ilk defa uyku sıkıntısı yaşadım
Ya işte benim ilk başta çok uykum geliyodu. Dün gece tam tersi hiç uyumadım diyebilirim. Bazı sayfalarda folikasit uykusuzluk yapıyo diye okudum da size de bi sorayım dedimCanım emin ol ilaca bağlı değil bu uyku hali uzun bi süre devam edecek ben kafamı bıraktığım yerde uyuyp kalıyorum![]()
Arada oluyo canm baya bi geç saatlere kadar uyku gelmiyo sonra nerden geldiğini anlamadığın bir uyku alıp götürüyo seni☺Ya işte benim ilk başta çok uykum geliyodu. Dün gece tam tersi hiç uyumadım diyebilirim. Bazı sayfalarda folikasit uykusuzluk yapıyo diye okudum da size de bi sorayım dedim
Hahaaaa inşallah beni de alır götürür o uykuArada oluyo canm baya bi geç saatlere kadar uyku gelmiyo sonra nerden geldiğini anlamadığın bir uyku alıp götürüyo seni☺
Götürür götürür☺Hahaaaa inşallah beni de alır götürür o uyku
Yaaa zaten şimdiden tufaletten çıkamıyorum eşim mışıl mışıl uyuyo ben sabah kadar kaç vardiya yapıyorum Allah bilirOnce uykun gelmez sonra kalkmayi bilmezsin gece wc ye uyanirsin 1 saat uyumaya calisirsin uyuyamazsin.. off off ben cekiyorum bunu
Allah yardımcınız olsun. Zor gerçekten. Dinlenmek çok önemliBende oleyim canim valla bide calisan bi bayanim hic uyuyamiyorum bole olunca
Bir zararı olmaz, aksine çok iyi yapmışsınız başlamakla. Doktorlar gebelik planlandığı zamandan itibaren kullanılması gerektiğini öneriyorlar.Allahım delirecem. Benım manyak doktor bana folikasit vermedi bile. Dün gittim eczaneden kendim aldım. Kendi başıma kullanmamın bi zararı olur mu? Hemşire bir arkadaşım var o sıkıntı olmaz dedi ama tedirginim yine de. Bugün sağlık ocağına gidip sorucam doktora yine de
Bende 5+3 te ogrenmistim hamile oldugumu. Hemen kullanmaya basladim. Sikinti yok merak etmeyin. Simdi 8+5 teyimYaaaa çok teşekkür ederim. Günlerdir içim içimi yiyo. Allah razı olsun ferahlattınız. Kiminle konuştuysam geç kalmışsın dediler daha kötü oldum. Bundan sonra düzenli kullanırım. Çok teşekkür ederim tekrardan ❤
Tsk ederim canim aynen eve gelip dinlenme sansi oluyorAllah yardımcınız olsun. Zor gerçekten. Dinlenmek çok önemli
Moral verdiniz gerçekten. Çok canımı sıktılar geç kalmışsın bebeğin önemli gelişmeleri oluyo bu zamana kadar folikasit çok önemli diye kendimi çok suçlu hissediyodum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤Bende 5+3 te ogrenmistim hamile oldugumu. Hemen kullanmaya basladim. Sikinti yok merak etmeyin. Simdi 8+5 teyim
Merhabalr bnde yeni hamileyim bursadym doktr onerilernizi alablirim☺Hmm anladım evet maalesef orada pek ilgilenmiyorlar. Hangi ilde yaşıyorsunuz? Bursa'daysanız hastane ve doktor önerebilirim.
Öyle mi hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben medicabil zuhal hanımda doğum yaptım çok de memnun kaldım tavsiye ederim yaniMerhabalr bnde yeni hamileyim bursadym doktr onerilernizi alablirim☺
Doktorum 11+6 da foliği bıraktırdı onun yerine gynoferon içiyorum.vede bebe aspirini ilk günden beri ve 32. Haftaya kadar içeceksin aspirini dedi bebe aspiriniKizlar 13 haftalik hamileyim folik asitleri 3. Ayda birakilmasi gerekiyormus ve dr gitmeme daha var siz ne zaman biraktiniz??