Folik asit

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
103
37
Mrb arkadaslar konuyu gebelik bölümüne de açtım ama cvp alamadım kusura bakmayın. Bir düşük bir de kürtajım var gerekli tüm testler yapıldı. Tiroid, hsg, sperm testi faian herşey normal sadece mtfhr 677 hoozigot çıktı. Dr pıhtılaşmanın az olduğunu iğneye gerek olmadığını söyledi. Haftada iki ecopirin haftada iki foliode günde bir de omega verdi. İnternette folik asitin hergün 400 mg içilmesi gerektiğini okudum anlamadm kafam karıştı gittiğim dr prof başı kalabalıktı ve o anın stresiyle soramadım benim gibi folik asiti az içen varmı? Şuan gebe değilim bir ay ilaçları iç sonra bırak korunmayı dedi

Omega3 te Folik asitte günde 1 tane kullanılıyor ama şart değil. Olmazsa olmaz şeyler değil bunlar, yediğimiz şeylerden zaten alıyoruz. Doktorunuz nasıl verdiyse öyle kullanın, kan değerlerinizi, neye ihtiyacınız olduğunu gören doktorunuz sonuçta.

Evet onuda düşündüm dr tabiki doğru olanı bilir yinede endişelendim işte elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…