Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım ben 2 aylıkken hamile olduğumu öğrendim daha sonra folik asit aldım ama benim bir bebeğim daha var bu aralar 6 diş birden çıkarıyor ve ben yemek yemeye vakit dahi bulamıyorum uyku sorunumuz var yani ben bu yoğunlukta unuttum kullanmayı gözümün önüne koydum yinede kullanamadım ilk bebeğimde hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım şimdide içime dert oldu inşallah bir sorun olmazBen basindan itibaren kullandim. 33 hafta bitti hala da kullaniyorum. Kullanmazsaniz ne olur bilmiyorum ama yanlis anlamazsaniz kullanmamaniz icin ozel bir sebep mi vardi
Gercekten isiniz zormus. Bir tane daha minnacik bir tane karninizda. Ikisiyle de ilgilenmek baya zor olsa gerek. Allah kolaylik versin. Olmadi doktorunuza sorarsiniz bir sorun olup olmayacagini ama sanmiyorum. Size keyifli bir hamilelik diliyorumYa canım ben 2 aylıkken hamile olduğumu öğrendim daha sonra folik asit aldım ama benim bir bebeğim daha var bu aralar 6 diş birden çıkarıyor ve ben yemek yemeye vakit dahi bulamıyorum uyku sorunumuz var yani ben bu yoğunlukta unuttum kullanmayı gözümün önüne koydum yinede kullanamadım ilk bebeğimde hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım şimdide içime dert oldu inşallah bir sorun olmaz
Çok teşekkür ederim sağolun sizde bebeğinizi bir avazda sağsalim alın kucağınıza inşallahGercekten isiniz zormus. Bir tane daha minnacik bir tane karninizda. Ikisiyle de ilgilenmek baya zor olsa gerek. Allah kolaylik versin. Olmadi doktorunuza sorarsiniz bir sorun olup olmayacagini ama sanmiyorum. Size keyifli bir hamilelik diliyorum
Doktora gittim 3 aylık kontrol için şuan görünürde sorun yok 3 lü taramada belli olur dedi doktor inşallah bir aksilik çıkmazMutlaka kullanın. Ben sadece ilk üç ay kullanılıyor diye biliyorum. Hatta gebelikten öncesine bile öneriliyor. Folik asit yetersizliğinde Allah korusun nöral tüp defektleri oluşuyor. Bu da ciddi özürlere sebep olabiliyor. Aman aksatmayın.
Kızlar hamileliğinde folik asit kullanmayıp bebeği sağlıklı doğan var mı?
Teşekkür ederim fakat 3 aylık hamileyim maalesef yani zamanı geçtifolik asit omur ilik ve sinir sisteminin duzgun olusmasini saglar ve olusabilecek genetik problemleri minimuma indirir cok cok cok onemlidir mutlaka kullanin
Teşekkür ederim fakat 3 aylık hamileyim maalesef yani zamanı geçti![]()
İnşallah 3 aylık kontrolüne gittim geçen gün fiziki olarak hiçbir sorun yok ama doktor 3 lü tarama testinde belli olur dediNe diyelim allah saglik wersin illaki saglikli olur insallah ama bilipte kullanmamak risk almak demektir
Kızlar hamileliğinde folik asit kullanmayıp bebeği sağlıklı doğan var mı?
Geçirdiyseniz yapacak bir şey yok. Folik asit ancak dışarıdan takviyeyle alınabilecek bir şey değil Besinlerde de var. Eksiklik olma olasılığına karşı önlem olarak veriliyor. Endişelenmeyin. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.Doktora gittim 3 aylık kontrol için şuan görünürde sorun yok 3 lü taramada belli olur dedi doktor inşallah bir aksilik çıkmaz
Bildiğim kadarıyla omurga açıklığı zaten 10. haftada kapanmış oluyor. Bir sorun varsa doktor tetkiklerde bunu anlayamaz mı ondan emin değilim. 10-12. haftadan sonra zaten folik asit almanın bir anlamı yok diye biliyorum.Teşekkür ederim fakat 3 aylık hamileyim maalesef yani zamanı geçti![]()
Ben basindan itibaren kullandim. 33 hafta bitti hala da kullaniyorum. Kullanmazsaniz ne olur bilmiyorum ama yanlis anlamazsaniz kullanmamaniz icin ozel bir sebep mi vardi
Bence alarm falan kurup ya da eşinize vs de söyleyip, tüm ilaçları belli bir yere koyup her gün kullanmak lazım, yani biz elimizden geleni yapalım da. Şu da var tabi ki beslenme durumu çok kötü olan memleketlerde bile(vitamin hapı vs kullanmak hak getire) sağlıklı bebekler doğuyor. Ama doktor öneriyorsa ve alma imkanımız da varsa kullanmak gerekiyor kanımca. Allah korusun bütün bebekleri.Ben de bazen almayi unutuyorum. Haftada 1-2 defa olabiliyor. Bir sey olur mu acaba?