- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Azraaaa2906
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullaniyordumKızlar bunu kullanan var mı nasıl sizce???
Bi yan etkisini gördünüz müBen kullaniyordum
Hayir cok iyiBi yan etkisini gördünüz mü
Çok teşekkür ederimHayir cok iyi
Bundan kullanmistm snra pahali olan markalarida kullandim doktorlar firmalarla anlaşmalarına gore veriyolar bence ilaçları. En son aile hekimine sordum bunlar ayni degil mi diye firma farki varmis sadece. Bende folibol yazdirdim onu iciyorum ucretsiz sgk karşılıyor. Aslolan gunde 400mg folikasit almak bütün hepside bunu karşılıyorKızlar bunu kullanan var mı nasıl sizce???
O kullandığının kapsülleri büyük mü canım fotoğrafı varsa atar mısınBundan kullanmistm snra pahali olan markalarida kullandim doktorlar firmalarla anlaşmalarına gore veriyolar bence ilaçları. En son aile hekimine sordum bunlar ayni degil mi diye firma farki varmis sadece. Bende folibol yazdirdim onu iciyorum ucretsiz sgk karşılıyor. Aslolan gunde 400mg folikasit almak bütün hepside bunu karşılıyor
Büyük ilaclari yutmakta benim gibi zorluk mu cekiyosun sendeO kullandığının kapsülleri büyük mü canım fotoğrafı varsa atar mısın
Ben hapı normalde hiç içemiyorum ama bunların bazıları gerçekten çok ufakmış yutarım inşAllahBüyük ilaclari yutmakta benim gibi zorluk mu cekiyosun sende
Senin attigin ilac baya kucuk bu da fena degil bi tane vardı adını hatirlamiyorum antibiyotik kadardı. Ne zorluk cekmistim onu icerkenBen hapı normalde hiç içemiyorum ama bunların bazıları gerçekten çok ufakmış yutarım inşAllah
Ayy yok ben hiç içemem öyle büyükSenin attigin ilac baya kucuk bu da fena degil bi tane vardı adını hatirlamiyorum antibiyotik kadardı. Ne zorluk cekmistim onu icerken
Kullandigim ay hamile kaldim...Önce Rabbimin izniyle tabikiKızlar bunu kullanan var mı nasıl sizce???