evet canım ben folbiol kullanıyorum hamilelik öncesi 3 ay kullanın diyorlar tabi gebelikte de devam ediyorsun kullanmaya ama önce bir doktora görünmeni tavsiye ederim mutlaka !!ayy yanlış yeremi açtım konuyu neden kimse cevap vermiyorr ??
:26:merhaba hanımlar,
Şimdi benim öğrenmek istediğim bir konu var.. çocuk çalışmlarında başladıkda biz
bunun için gebelik öncesinde folik asit diye bir vitamin ilacı kullanılması gerek diye duydum.
sizler kullandınızmı?????
:26:merhaba hanımlar,
Şimdi benim öğrenmek istediğim bir konu var.. çocuk çalışmlarında başladıkda biz
bunun için gebelik öncesinde folik asit diye bir vitamin ilacı kullanılması gerek diye duydum.
sizler kullandınızmı?????
ben kullanıyorum hamilelik öncesi ve sonrası içiliyor. doktorunla görüş bence.
ben kullanıyorum hamilelik öncesi ve sonrası içiliyor. doktorunla görüş bence.
evet canım ben folbiol kullanıyorum hamilelik öncesi 3 ay kullanın diyorlar tabi gebelikte de devam ediyorsun kullanmaya ama önce bir doktora görünmeni tavsiye ederim mutlaka !!
Doktorunuz tavsiye ettiyse kullanın aksi bir durumda danışmadan kullanmayın faydadan çok zarar getirmesin
ben hamilelik öncesi kullanmadım ama hamileliğimden beri decavit kullanıyorum. bu sadece folik asit değil, multivitaminmiş... öle dedi dr. ama bence de önce dr a git, zaten onlar seni yönlendiriyo ilaç konusunda.
merhaba umarım bir an önce mutlu hayırlı haberlerini alırız :)) bende şuanda 6+1 haftalık hamileyim.. ortalama 3 ay önce çocuk yapmaya karar verince dr gittim ve oda bana folbiol yani folik asit verdi içinde bir sürü var ve bana hergün yarım al dedi.. bebeğin daha iyi gelişmesini sağlıyormuş şuan hamileyim ve ilacım bitmedi dr gittiğimde yarım almaya devam et bitene kadar dedi... sana tavsiyem en kısa sürede dr gidip folik asit yazdırman.. çünkü bana yarım verdi ama başka bir arkadaşıma tam vermişti dr sana bakarak daha iyi anlayabilir
bende tedaviye başladığım sürede doktorum kullanmamı önermişti hamile kalma sürecimde üç ay tedavi ve ilk üç ayda hamilelik döneminde kullandım
kesinlikle kullanmalısın.Folic plus olabilir.İçinde D vitamini de var ve malesef çoğumuzda D vitamini yetersiz.Çocuğun zeka gelişimini çok çok etkileyen bir vitamin.Folik asiti 3 ay öncesinden başlaman iyidir.Bebeğin sinir sistemi için olmazsa olmaz.Kromozom hasarlarını önler,DNA-RNA yapımında görev alır ve eksikliği çocukta önemli sorunlara yol açar.Yeşil yapraklı sebzelerde özellikle ıspanakta bol var,ne kadar hap da alsan doğal yoldan mutlaka tüket.İnşallah Allah sağlıklı bir evlat nasip eder.
rica ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım dr git çalışmalar başladıysa ihmal etmeteşekkür ederim yardımcı olduğun içinneyse doktoro gidene kadar rafa kaldırayım en iyisi
rica ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım dr git çalışmalar başladıysa ihmal etme
hadi bakalım hayırlısı inşallahoo başladık başladıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?