folik asit ????

Doktorunuz tavsiye ettiyse kullanın aksi bir durumda danışmadan kullanmayın faydadan çok zarar getirmesin

ben hamilelik öncesi kullanmadım ama hamileliğimden beri decavit kullanıyorum. bu sadece folik asit değil, multivitaminmiş... öle dedi dr. ama bence de önce dr a git, zaten onlar seni yönlendiriyo ilaç konusunda.

merhaba umarım bir an önce mutlu hayırlı haberlerini alırız :)) bende şuanda 6+1 haftalık hamileyim.. ortalama 3 ay önce çocuk yapmaya karar verince dr gittim ve oda bana folbiol yani folik asit verdi içinde bir sürü var ve bana hergün yarım al dedi.. bebeğin daha iyi gelişmesini sağlıyormuş şuan hamileyim ve ilacım bitmedi dr gittiğimde yarım almaya devam et bitene kadar dedi... sana tavsiyem en kısa sürede dr gidip folik asit yazdırman.. çünkü bana yarım verdi ama başka bir arkadaşıma tam vermişti dr sana bakarak daha iyi anlayabilir

bende tedaviye başladığım sürede doktorum kullanmamı önermişti hamile kalma sürecimde üç ay tedavi ve ilk üç ayda hamilelik döneminde kullandım

ben kullanıyorum hamilelik öncesi ve sonrası içiliyor. doktorunla görüş bence.

evet canım ben folbiol kullanıyorum hamilelik öncesi 3 ay kullanın diyorlar tabi gebelikte de devam ediyorsun kullanmaya ama önce bir doktora görünmeni tavsiye ederim mutlaka !!

teşekkür ederim yardımcı olduğun için neyse doktoro gidene kadar rafa kaldırayım en iyisi

Doktorunuz tavsiye ettiyse kullanın aksi bir durumda danışmadan kullanmayın faydadan çok zarar getirmesin

yok herhangi bi doktor gözetimi altında değilim bundan 3-4 ay önce marmara üniversitesinde kadın doğuma gittim gereken muayneleri yaptı ve hiç bir şeyim olmadığını söyledi bende tekrar gitmedim hatta gene 1-2 ay öncesinde gittim yapılan muaynelerin senede bir yapılması bile gerekli olduğundan ultrason alttan kamera ile muayne falan etmişdi ilk gittiğimde ama sene de bir yapılması yeterli dedi o yüzden gitmedim şimdi burdaki bazı forumlarda arkadaşlar hamilelik öncesi kullanılması fayydalı olur dedği için kullansammı diye düşündm düşşünmeklede kalmadm akşam aldım ama henüz kullanmadım folibol 5 mg eczacıya yüksek değilmi bu dedim yoo normal dedii kafam karıştııı :44:

ben hamilelik öncesi kullanmadım ama hamileliğimden beri decavit kullanıyorum. bu sadece folik asit değil, multivitaminmiş... öle dedi dr. ama bence de önce dr a git, zaten onlar seni yönlendiriyo ilaç konusunda.

tamam canımm teşekkür ederim yardımcı olduğun içinn

çok teşekkür ederim canımm benmmm umarım sende hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın allah sizlere bağışlasın çok sevindimm.. haklısın kişiden kişiye fark gösterir en iyisi bi doktora danışmakk teşekkür ederim cevabın içinn

kesinlikle kullanmalısın.Folic plus olabilir.İçinde D vitamini de var ve malesef çoğumuzda D vitamini yetersiz.Çocuğun zeka gelişimini çok çok etkileyen bir vitamin.Folik asiti 3 ay öncesinden başlaman iyidir.Bebeğin sinir sistemi için olmazsa olmaz.Kromozom hasarlarını önler,DNA-RNA yapımında görev alır ve eksikliği çocukta önemli sorunlara yol açar.Yeşil yapraklı sebzelerde özellikle ıspanakta bol var,ne kadar hap da alsan doğal yoldan mutlaka tüket.İnşallah Allah sağlıklı bir evlat nasip eder.

canımmm çok teşekkür ederim çok güzel açıkladın gerçekten.. ama ben folibol aldm folic plus değil folibolda akşam aldm ama henüz kullanmadım ne yapsam bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…