Gebeliğe Hazırlık Folik asite başlamalı mıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekkmelek

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
245
80
13
34
Kızlar ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim test yaptım pozitif sonra kan verdim beta hcg 186 çıktı. Pazartesi tekrar kan vereceğim direk folik asit kullanmalı mıyım ya da ne yapmalıyım ilk gebeliğim yardımcı olur musunuz

Aile hekiminize danışabilirsiniz. Gerektiğinde dahiliye' ye de yönlendiriyorlar...

Aile hekiminize danışabilirsiniz. Gerektiğinde dahiliye' ye de yönlendiriyorlar...
Bir şey daha soracağım ben öğreneli 2 gün oldu ama tekrar kan testi yaptırmadım pazartesi yaptırcam normalde 2 gün sonra yaptırın yapmışlardı bu sitede okudum sorun olur mu birde ultrason da ne zaman görürüm acaba yaa çok merak ediyorum ve herşeyin tam ve güzel olmasını istiyorum o yüzden böyle soruyorum

İki günde bir iki katı artması gerekiyor onun için deniyor. Pazartesi kan versen de olur elbette hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah..folik asit bugün kullanmazsam olmaz denecek birşey değil onun için kadın doğuma gittiğin ilk kontrolde yazar zaten o zaman başlarsın. .keseyi ultrasonda beta HCG yani kan değerin 1500 ü geçince falan görebilirsin..günün kaç gün geçti?

Teşekkür ederim adet 2 gün geçti ama ben adete 2 gün kala kan verdiğimde 186 ydı 1500 ne zaman olur ayyyy bilemedim görmek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…