Folik asitle ilgili..

quazza

Bir Sen Bir Ben Birde Bebek :D
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
404
309
123
Merhaba kızlar benm sıze sorum soyle ben sımdı pko hastasıyım ve suan doktorum progestan verdı 6 ay boyunca onu kullanıyorum hem adetımı düzenlemek hemde çocuk için ama folik asit vermedı bende internette yararlarını okudum kendim içmeye baslasammı dıye dusunuyorum 3 ay oldu progestan kullanalı daha bebek yok malesefte folik asit kullanmak istiyorum ne yapmalıyım...

Bence hemen başla. Normalde gebe kalmayı düşünmeye başladığında öneriliyor.Yani gebelikten 3 ay önce başlamak en güzerli.Ve gebeliğin 3.ayına kadar devam ediliyor.

bencede basla zararı olan bışe degıl sonucta hatta faydalı bıle. benımde karnımda bebegım oldu gebeligi tekrar dusununce doktorum folik asit vitamın falan vermıstı.kullandım 1 kez adet gordum hemen hamile kaldım bebegım o donemde aldı benden folik asiti.yoksa bebek 4-5 haftalık olunca baslıcaktım erken olması daha faydalı

Eczanelerdeki folbiollerin mg.i olmasi gerekenden cok yuksekmis. Daha once de baska bir konuda yazmistim. Sogarin dusuk oranda folicasid i var. Daha uzun bir sureciniz var. Bosu bosuna ilac almayin. En azindan kullanacaksaniz da onu kullanin derim

Peki siz bebek beklıyorsunuz allah kucagınıza almayı nasıp etsın :) suanda kullandıysanız hangi ilacı aldınız birçok marka vardır eczanede ben hangisini almalıyım sizce

Doktorum vitamın falanda verıcektı ama unuttu sanırım bende sormayı unuttum sımdı okuyorum herkes 3 ay önceden baslamıs ve faydası çok bende kullanmak isterım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…