Folik asitten sonra hangi ilaç?

prisonbreak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
58
0
86
Ankara
Arkadaşlar ilk 3 ay folik asit kullanılıyor.Daha sonra doktorunuz hangi ilacı verdi?Bana Elevit diye bi ilaç verdi o da dışkıyı siyah yapıyor normalmi acaba böyle olan varmı?

Tebrikler =))

Bende çok yeni bir anneyim 7,5 aylık =)))

Tavsiyem vitamin Kullanman Kış geldi kendine çok dikkat etmelisin..

Folik asit 3 ay kulnmanın bir anlamı oldığını söyledi doktorum. hatta hamilelik öncesi kullanmadıysan 6 haftadan sonra bir anlamı yok dedi. 6. haftadan sonra elevit e başladık. Doğum sonuna kadar devam. 3. ayda sanırım demir ilacı (gyno feron veya gyno ferro sanol) 5. aydı galiba, magnezyum kalsiyum tabletlerine başladık. Şu an 32. haftadayız. Elevit, gynı ferro sanol ve osteocare kullanıyoruz. Kan ve kemik yapımı için gerekliler.

Arkadaşlar ilk 3 ay folik asit kullanılıyor.Daha sonra doktorunuz hangi ilacı verdi?Bana Elevit diye bi ilaç verdi o da dışkıyı siyah yapıyor normalmi acaba böyle olan varmı?

bende folıc plus kullandım şimdi elevit kullanıyorum 2 haftadır benıde 12 haftalık gebeyim
aynı sorun bende de var dışkım siyah oldu kullandığım günden beri bende bir anlam vereememiştim demek elevitten miş

bende 3 ay plus kullandım sonra ferroyla elevıt kullandım.doktor bır gun bırını bır gun dıgerını ıc dedı bır anlam veremedım ama.ıkısını aynı gun kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…