folikasit

semraelifcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
37
10
3
30
Selam kk ben 1.5 aylık gebe yim ikinci ye bugün kontrol e gittim herşey gayet iyi bi problem yok doktor a dedim ilaç vesaire kullanmama gerek var mı yok dedi ilk gebelikde kullanmadım hiç ilaç sorun olmadı çok şükür bugün bi arkadas nasıl kullanmiyosu n folikasit vermesi lazım dedi aklım karıştırdi bi problem olur mu

İlk üç ay kesinlikle şart kadın doğumda asistandm tüm gebelere gelişim için verilir

Bebeğinin sağlığı özellikle beyin gelişimi için önemli folik asit. Eczaneden al ve kullan

Ben kızıma hamileyken kullanmadım.. normal hayatta ilaca kimyasala vitamine ve karşı bi insanim. .İkinci hamileliğin şimdi kullanıyorum.. yaş olarak 30 üzeri olduğum iÇin riskler fazlalasiyor haliyle ve yediklerimizden yeteri vitamini alamıyoruz..özellikle kış mevsimi taze sebze meyve organik bulmak zor..kullanmanı tavsiye ederim

Tabiki kullanman gerek folik asit önemli . Hatta hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyor ben solgarın folik asitini kullanıyorum doktorum onu önerdi

Allah sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah. Isim verebiliyo muyuz bilmiyorum Regenesis max isimli bir takviye edici gıda var. İçinde çok sayıda vitamin mineral ve omega 3 var. Ben hamile kalamadigimdan su an tedavi asamasindayim dr um şimdiden kullanmaya baslamamin iyi olacağını söyledi. İnternette az arastirirsaniz gerçekten ben çok begendim içeriğini :) hayırlısı olsun hakkınızda

Selam kk ben 1.5 aylık gebe yim ikinci ye bugün kontrol e gittim herşey gayet iyi bi problem yok doktor a dedim ilaç vesaire kullanmama gerek var mı yok dedi ilk gebelikde kullanmadım hiç ilaç sorun olmadı çok şükür bugün bi arkadas nasıl kullanmiyosu n folikasit vermesi lazım dedi aklım karıştırdi bi problem olur mu

Yaa banada doktor verdi folikasit hamılelıgım 1.bucuk aylık ama ben bulantılardan dolayı rahatsızlandım ilaç içemıyorum panik atagım var panikten doayı içemiyorum herkes cok önemli içmen gerek dıyor kendi kendime sıkıntı yaptım cocuga bırsey olur dıye korkuyorum. Siz hic kullanmadınızmı?

İlk üç ay kesinlikle şart kadın doğumda asistandm tüm gebelere gelişim için verilir

Bana verdiler ama içemiyorum bulantılarım cok oldu hersey sanki bogazımdaymıs gibi hissinden dolayıda hap içemiyorum. Kendi kendime sıkıntı yapıyorum bebeğime zarar verırım dıye napcagımı bılmıyorum. İçmemek bebeğe büyük zarar verirmi

Aslinda seneler once annelerimiz anneannelerimiz folik asit mi iciyormus sanki...tabii onlar daha dogal besleniyorlardi. Su anda her sey yapay, haliyle genetik bozukluklar gelişim gerilikleri vs artti. Folik asit tabletleri de bu yüzden sanki mecburi hale geldi. Daha dogal beslenebilsek bence hic gerek olmayacak bunlara ama...

bana da tüp bebek olmasına rağmen doktorum baştan şart koşmadı ama sonra sorduğu oldu folidoce ı tavsiye ederim sonradan buna rağmen b12 im eksik çıktı ama.

Canim folikasit gebe kalma dusuncesindeyken kullanilmaya baslaniyor. Nedeni ise gebeligin ilk 28 gunu en tesirli zamani olmasi. Beyin gelisimi icin cok onemli. Kendin iyice arastr istersen ve snra mutlaka kullan derim. Benm doktrm 9 ay boyunca tavsiye etti. Bebekler anneleri somuruyor malum:) eger bizde yeteri kadar kalmazsa bu sefer bebekte bulamiyr ee bizde gucsuzlesiyoruz. Vitamin doktrluk bisy degl bile benm doktrmda vermedi ben gosterdm icinde folik asit var mi en o onmlisi o demisti. Ve hatta dogumdan snra 6 ay falanda kullanmami tavsye etmisti. Cnku emzirirkende ayni somurge devam ediyor

Back
X