folikasit

Bana verdiler ama içemiyorum bulantılarım cok oldu hersey sanki bogazımdaymıs gibi hissinden dolayıda hap içemiyorum. Kendi kendime sıkıntı yapıyorum bebeğime zarar verırım dıye napcagımı bılmıyorum. İçmemek bebeğe büyük zarar verirmi
Korkma canim o kadar bulanti zamaninda bende icmedm inanki. gecnce devam edersin inş. Güzel düşünelim güzel olsun

Normalde gebelik oluşmadan 3 ay öncesinden başlanılması gerektiğini biliyorum ama siz 1,5 aylık gebesiniz, bence kendi doktorunuza bi sorun neden vermediğini

Ben gebelikten 2-3 ay önce başladım 6 aylık hamileyim hala kullanıyorum. Epilepsi ilacı kullandığım için hamilelikte folik asidi sürekli almam gerekiyormuş. Gerçi bunu nöroloji doktorum söyledi. Tahlillerimde folik asit tavan çıkıyor. Ama araştırmalarıma göre fazlasının bir zararı yokmuş. Bu arada bende ilaç kullanmaktan nefret ederim. Ama folik asit önemli diyorlar hep.

Bende 6 haftalık gebeyim benim dr um da kullanmana gerek yok dedi fakat içim rahat etmedi bence çok saçma ,folifor kullanıyorum içinde d vitamini de var ,valla sorarsa da söyleyeceğim ,ama kullanmamak için sebep ne olabilir yani ?

Back
X