folikl kisti gebelie engelmidir ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ikra_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ikra_

Ziyaretçi
kızlar çıldırıcam bilen biri varsa bişey söylesin folikül kisti gebeliğe engelmidir ?
geçen hafta doktora gittim adet gecikmesi yüzünden sağ yumurtalığımda 22 mm folikül kisti tespit etti hala regl olmadım bir hafta oldu geçen hafta test yaptım negatif çıktı acaba bu kist yüzünden mi adetim gecikti ve acaba buyüzdenmi hamile kalamıyorum :(:(:(

cm kist yüzünden gecikmiştir reglin ayrıca haişliğe engel diil bildiğim kadarıyla folikül kisti

folikül kistlerei gebeliğe engel değil. folikül kisti demek çatlamayan yumruta demek canım.. bundan 3 ay önce bendede oldu. ama bende adet geceikmesi yapmadı..stres yapıyorsan biraz da ondan gecikir canım adetin.. relax ol.. bekle gelir adetin..

ayy evet bgn doktora gittim o aptal kist yüzünden gecikmiş adetim bende hamileyim die hawalara girdim :( ama hüsraannnnnnnnn .... neyse beklicez artık hakkımızda hayırlısı saolun yardımlarıınız için :)

canım allahın verdiğine hiç bir şey engel değildir.vakti ve zamanı geleceği zaman rabbim verir.yeterki kalpten iste.
bende de çikolata kisti var dr hamile kalamassın hiç uğraşma dedi
ama ben yanık tutuşuyom çocuk çocuk diye.allaha hep dua ettim
şimdi 2 yaşında bir oğlum var.geçen haftata 6 haftalık düşük yaptım gelişim bozukluğu sonucu
olur bacım olur kafanı rahat tut
reglin kistten geçikmiştir
bende dönem dönem yaşıyorum bunu

arkadaşlar bir sorunummm vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr......çocuk istiyoruz ancak 1 yıldır olmuyor.ara kanamalarım var.sebebini bilinmeyen ve hormonal olduğunu tahmin edilen....ilk ultrasona girdiğimde herhangi bir kist falan yokken klomen adlı yumurta geliştirici ilacı kullandım ve 2 aydır bu kistle yaşıyorum..en so gittiğimde ultrasonda bakarken doktor karnıma öyle bir baskı yaptı ki anlatamam o da sinirlendi artık .en son artık ankaraya git sen dedi......kist bir türlü küçülmüyor.bir de bu bela oldu başıma.kisti eritmek için doğum kontrol hapı dahi kullandım.düşünsenize bebek istiyorum ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum......

folikul kistleri 1 ayda kaybolur genellikle, adetle beraber yok olurlar ama bu tekrar etmeyecekleri anlamina gelmez.

olabilecek en zararsiz ve oemsiz kisttir folikul kisti, herkeste olur.

bana dr.um kist var dedi ama türüyle ilgili hiçbişi sölemedi daha önceki muayenelerimde hiç çıkmıyordu bu ay çıktı şimdi bu nasıl bir kisttir folikül kistimidir?yoksa herşey olabilirmi?

Gebeliğe engel değil,Aksine doğumun faydaları varmış o yüzden merak etme kist her kadında gözükebilir Adet düzensizliğini devamlı yaşıyorsan onu görüşmen gerek doktorunla..
Umutlarla yeni bir ay inşallah hepimizin yüzü güler..

Gebeliğe engel değil,Aksine doğumun faydaları varmış o yüzden merak etme kist her kadında gözükebilir Adet düzensizliğini devamlı yaşıyorsan onu görüşmen gerek doktorunla..
Umutlarla yeni bir ay inşallah hepimizin yüzü güler..

işin ilginç tarafı adetim hiçde düzensiz değildi iki aydır düzensezleşti
inşallah ceylan yeni tur yeni şans diyelim:)

canım benim adetimde gecikti hayatımda ikinci oluşu bu. bendede 8 mm çaplı folikül kisti tesbit ettiler. doktor korkulacak bişe yok dedi. gerçi ben bekarım ama sanmıorum çocuğa engel olacağını . en azından tedavi filan yapardı sorun olsaydı. kendi kendine geçermiş

slm kızlar benim adetim 20 gün gecikti hamileyim sandım kan testi yaptık negatif çıktı doktor ultrasona verdi kocaman folikül kisti varmış bende önce farlutal diye adet söktürücü sonra doğum kontrol hapı kullancam neyse rabbim hepimizi görüyo hakkımızda en hayırlısını o bilir o istemedikten sonra ne kadar debelensek te boş biz hayırlısını isteyelim sadece allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bende de folikül kist çıktı.Ama bu kist bende aşırı kanama yaptı.Doktor ilaç verdi öyle durdu.Demek ki herkeste farklı belirti veriyoo şaşırdımm

merhaba bende bugün dr gittim adetim 26-27 gün aralıklarla oluyor fakat sancım felaket oluyor kist varmış kan tahlili yaptı yarın sonuç alcam bugünde adetim adetim bitince tekrar gitmeme muayeny söyledi 1,5 yıllık evliyim arkadaşlar bisorun olurmu acaba...

Arkadaşlar bu folikül kisti var dediğiniz tek bir kist mi??benim dr um bende bir sürü (multi kist) kist olduğunu söyledi.Adetin 21. günü progesteron testi yaptır dedi.Bu kistler gebeliğe engel midir?Yoksa bu kistler varken de gebe kalınabilir mi? Çok zor bir ihtimal midir? Hiç kistleri varken hamile kalan var mı???????:59:

merhaba bende bugün dr gittim adetim 26-27 gün aralıklarla oluyor fakat sancım felaket oluyor kist varmış kan tahlili yaptı yarın sonuç alcam bugünde adetim adetim bitince tekrar gitmeme muayeny söyledi 1,5 yıllık evliyim arkadaşlar bisorun olurmu acaba...

canım ne oldu sonucun?
merak ettim.

son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????

bende folikul kist var 4 cm lik hem de
hamileyim gecen usm de gordu doktor
yani kist varken hamile kalmisim
merak etmeyin hamileliye engel degil

Back
X