Folikplus kullanımı hk.

ilknuray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
309
2
96
42
İstanbul
Arkadaşlar,
Bugün folikplus (7.65 YTL) aldım.
eczacı bayan günde 1 adet kahvaltı sonrası dedi,
ilaçta ise yemkelerden sonra 3 adet diyor.
Doktor tavsiyesi ile kullanan arkadaşlar,sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim.

Arkadaşlar,
Teşekkür ederim.

canım kahvaltıdan sonra 3ünü birden bir kerede yutuyorsun ben öyle yapmıştım doktorumda öyle demişti zaten ama 1 adet değil 3 adet yani sabah öyle akşam ama kahvaltıdan sonra hepsini birde al gitsin :)))

Gunde 3 Defa Alacaksin Ben Ayri Ayri Kullanmistim Her Yemekten Sonra 1 Er Tane

ben eczaneden alırken 1 tane sabah dedi benimki plus değil folibol ismi.acaba fark farkmıdır çünkü fiyat da farklı(1,30) yoksa yanlış ilaç mı içiyorum içinde folik asit yazıyo ama...ilgisi olan yardımcı olabilirmi banaaa???

Banada doktorum solgarın folik asitini önerdi onu aldım günde 1 adet içiyorum .hamilelik öncesi .Hamile kaldıktan sonra 3 taneymiş öyle dedi doktorum. Şu an 1 tane yeterliymiş.

birescim, senin ki sırf folikasit içerdiğinden dolayı günde 1 adet yeterli,
benim ki calsiyum içerdiğinden dolayı folikasit miktarı az olduğundan dolayı 3 adetmiş galiba ama inan hala eczacı neden bana günde 1 adet dedi anlamış değilim üzerinde ingilizce 3 adet yazdığı halde.
işe gelince inceledim kutusunu,kadına soramadım.

ben hamileliğimin 4.ayına kadar kullandım vede gunde uc kere yemeklerden sonra bırer tablet canım

ben önce folbiol kullandım doktorum 2 tane içmemi söyledi.o bitti şimdi folic plus kullanıyorum.doktoruma sormadım ama onuda 2 tane içiyorum.kahvaltının ardından.

birescim, senin ki sırf folikasit içerdiğinden dolayı günde 1 adet yeterli,
benim ki calsiyum içerdiğinden dolayı folikasit miktarı az olduğundan dolayı 3 adetmiş galiba ama inan hala eczacı neden bana günde 1 adet dedi anlamış değilim üzerinde ingilizce 3 adet yazdığı halde.
işe gelince inceledim kutusunu,kadına soramadım.

anladım canım çok sağol..istersen sen de başka bi eczaneye sor kaçtane içilecek diye insan güvenemiyo tabi haliyle...

ben eczaneden alırken 1 tane sabah dedi benimki plus değil folibol ismi.acaba fark farkmıdır çünkü fiyat da farklı(1,30) yoksa yanlış ilaç mı içiyorum içinde folik asit yazıyo ama...ilgisi olan yardımcı olabilirmi banaaa???

tabı arada fark var folıbolsa eger gunde 1 tane alacaksın

1tane folıbol=3 folık asit e eşit

Ben de folbiol adlı ilacı kullanıyorum dr bunu önerdi folik asit bu da aynı yani canım tereddüt etme, günde iki kere sabah ve akşam aç veya tok demedi bana
demek ki fark etmiyor zaten prospektuste de aç tok belirtilmemiş..

Arkadaşlar,
Teşekkür ederim.

folic plus günde 3 adet kullanılıyor.ister her üç öğünden sonra ister üçü birlikte bir kerede alabilirsin.hamilelik planlayan bayanlara üç ay önceden kullanılması tavsiye edilir hatta hamilelikte ilk aylardada kullanılıyor.bana söylenenler bunlardı doktorumdan.6haftalık hamileyim folbiol ede devam ediyorum folic plus olmadığından ona eşdeğer bir ilaç.eczanenin tavsiye ettiğide folbioldur. folbiol ise günde 1 tablet alınır.a.s

canım günde 3 tane kullandım bende.dr um istersen tek tek istersen hepsini bireden al demişti ben üçünü birden alıyodum

Canım bende folikplus kullanıyorum.Bana doktorum yemeklerle birlikte 3 öğünde alacaksın dedi.Günde 400 mg alınması gerektiğini biliyorum ben.Sende bu şekilde yap istersen..

canım benim doktorum eğer folibol kullanıyorsam günde 1 tane,folicplus kullanıyorsam günde 3 tane almamı söyledi.ben zaten folicplus kullanmaya başlamıştım.sadece adetini 3 e çıkardım.

hamile kalma planımız başlıyor bu ay ve bugün doktora gittim.folbiol verdi 5 mg.günde 1 tane sabah tok karnına almamı söyledi.ama bu miktar hamilelikte yeterlimi bilemiycem

Back
X