Folikül kist yumurta gelişimine engel mi?

hayaldunyasi92

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2023
69
43
18
32
16 Ekimde adet oldum. 5 gün sürdü bitti. Bugün 9.gün kontrole gittim. Üstten baktı folikül kist var dedi. Kaç cm dedim. Ölçmedi bile göz kararı 20 mm dedi. Ben de peki yumurtalık gelişimim nasıl dedim. Burdan gözükmüyor dedi. Ona araştırma hastanesinde bakarlar dedi.
Sonuçta alttan bakması gerekmez mi yumurta gelişimi ve ölçüsü için ? Ben anlamadım yumurta yok mu gözükmüyor dedi? Araştırma hastanesinde asistan doktor bile bakıyor alttan hemen. Uzman doktor nasıl alttn bakmaz anlamadım.
İçime kurt düşürdü yumurta gelişimi yok mu diye?
Kist yumurta gelişimine engel mi ?

Benim ara ara oluyor engel demedi hiç doktorum 2 ay önce 6 cm olmuş bu ayın basım 3.5 cm e düşmüş dün de başka bir doktora gitmiştim femera kullandığım için folukul büyümüş mu diye 10 ml var dedi tam bakmadım dedim kistin yok dedi bende 5 gün önce var di felan dedim sonra güzel bir yumurtan var gibi dedi bazı doktorlar çok değişik ama engel değil dir birde senin ki küçük mus o folukul olaabilir ovulasyon testi yapioyr musun

Benim ara ara oluyor engel demedi hiç doktorum 2 ay önce 6 cm olmuş bu ayın basım 3.5 cm e düşmüş dün de başka bir doktora gitmiştim femera kullandığım için folukul büyümüş mu diye 10 ml var dedi tam bakmadım dedim kistin yok dedi bende 5 gün önce var di felan dedim sonra güzel bir yumurtan var gibi dedi bazı doktorlar çok değişik ama engel değil dir birde senin ki küçük mus o folukul olaabilir ovulasyon testi yapioyr musun
Yaptım çok silik ince bir çizgi. Koyulaşma yok. Daha 9.gün 20 mm olması çok zor. Genelde 14. Gün çatlamam olur. Korkmaya başladım yumurta folikülü yok mu diye :(

Yumurta takibi yaptırmak istiyorsan adetinin 3.gunu gitmen gerekiyor yoksa yapmıyorlar ama sen 12.gun felan tekrar başka bir doktora git aktif yumurtan varsa görürler zaten bu yumurta da geçen aydan kalan olabilir

Bazen adetle atılıyor bazen de birkaç ayı buluyor atılması ama gebeliğe engel değil doktorum benim kine bile sıkıntı değil demişti

Back
X