merhabalar
Yumurtlama döneminden sonra kasigimdaki batmalar, sIksIk idrara cikmam, asiri akinti iste bütün bunlar umutlandirmisti beni mafoldumben evt hamileyim sonunda demistim ancak regl oldum reglim bitti ve ardindan tekrar kasigimdaki batmalar devam edince doktora gittim.yaptigi muayanede sol yumurtaligimda 6 cm büyüklügünde bi kist gördügünü söyledi kve alinmasi gerekiyormus :çok üzgünüm: anlayaciginiz ameliyat yakinda :bbo: tek korkum yumurtaliklarima zarar gelirmi acaba?? böyle sorunu olupta gebelik yasayanlar nolur yardim edin senağlama anne olamiycam ´korkusu sardi beni :gitme:
bu arada biraz araştırma yaptım korkacağın hiç bir şey yok. doktorun seni neden aydınlatmadı anlamadım. çok sık görülen kist çeşidiymiş ve yumurtlama döneminde ortaya çıkıyormuş. normaldede 5 lik bir ölçüden bahsediyorlar ve doğum kontrol haplarıyla eriyebiliyormuş. bence ameliyattan önce 1 doktora daha görün. neden ilaçla tedavi varken direk ameliyat anlamadım.
canım google doktor nevra folikül kist yaz ve hemen oku lütfen..
06.08.2009 tarihinde gerceklesicek laparoskopi ameliyati öyle karar verildi :gitme: Yumurtaliklarima zarar gelmiyecegini söylüyor ameliyati gerceklestirecek doktorlar :bbo: Ama hala atamiyorum uzerimdeki korkuyu bi turlu benneyaptımki gelismeleri aktaririm sizlere senağlama
canım benim ya geçmiş olsun... Burdan haber ver mutlaka bekliyor olucam merakta bırakma...
sonunda laparoskopi oldum ve cok üzgünüm mafoldumben bu sabah aldilar sonunda kisti aksama dogru evdeyim henuz yeni yeni kendime geliyorum benneyaptımki doktorum sag yumurtaligimin calismadigini söyledi yani sadece sol yumurtaligimla hamile kalabilirmisim. öyle fena oldumki agla agla bi hal oldum kist alinir temizlenir sonrasinda hamile kalirim insalah diyordum ama simdi sansim % 50 ye düstü( haberdar edicem sizleri demistim ya ondan yazdim ( Allaha emanet olun kizlar :a015:
geçmiş olsun canım sen bir an önce kendini toparla Allah versin yeterki şansın%5 bile olsa Rabbim istedikten sonra verir sen hiç üzülme:teselli:
Merhaba sizin sonuç ne oldu kist geçti mi ben klomen tedavisi gördüm o ay bebiş olmadı 2. Ay tekrar klomen kullandım meğer bir önceki ay yumurta çatlamamış doktor kontrole çağırmamıştı. Şimdi klomen daha da büyütmüş 6cm miş. Doktor bana hiçbir ilaç vermedi. Çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye yaklaşık 1 buçuk yıldır olmuyor..merhabalar
Yumurtlama döneminden sonra kasigimdaki batmalar, sIksIk idrara cikmam, asiri akinti iste bütün bunlar umutlandirmisti beni mafoldumben evt hamileyim sonunda demistim ancak regl oldum reglim bitti ve ardindan tekrar kasigimdaki batmalar devam edince doktora gittim.yaptigi muayanede sol yumurtaligimda 6 cm büyüklügünde bi kist gördügünü söyledi kve alinmasi gerekiyormus :çok üzgünüm: anlayaciginiz ameliyat yakinda :bbo: tek korkum yumurtaliklarima zarar gelirmi acaba?? böyle sorunu olupta gebelik yasayanlar nolur yardim edin senağlama anne olamiycam ´korkusu sardi beni :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?