Folikül Sayısı Arttırma

sydmrdg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
18
4
6
35
Merhaba

Aranızda folikül sayısını arttırabilenler var mı? Bunun ilaçlarla beslenme ile arttırabilir miyiz? Aydan aya değişen bir şey mi folikük sayısı. 18 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum emzirme dönemi folikül oluşumunu bastırır mı yoksa alakası yok mu? Amh 1.19 çıktı fakat adetin 2. Günü sadece 2 folikül görüldü ve bu şekilde hamile kalmamın çok zor olduğunu söyledi doktor. Şu an için maddi olarak tüp bebek yaptıracak gücüm yok. Tavsiyelerinize ihtiyacım var ne yapabilim. Folikül sayısı artması için ya da var olanları kaliteli yapmak için.

Horman testi yaptim sence normalmi lutfen cevap

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-12-19-08-54-516_com.miui.gallery.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 154
Amh gayet iyi hamile kalmak için tek folikül yetiyor sizde de iki taneymiş neden hamile kalamazsın demiş anlamıyorum. Adet görmeye başlamışsınız zaten emzirme engellemez hamileliği

Amh gayet iyi hamile kalmak için tek folikül yetiyor sizde de iki taneymiş neden hamile kalamazsın demiş anlamıyorum. Adet görmeye başlamışsınız zaten emzirme engellemez hamileliği
31 yaşındayım senin yaşında sağlıklı bir kadının en az 10-15 folikülü olması gerekiyor dedi 2 tane bunun dolu çıkma olasığı çok az vs dedi her şeyin en olumsuzunu söylüyorlar her zaman o yüzden arttırmanın bir yolu var mı ya da olanları kaliteli yapmanın diye merak ediyorum

Bence çok olmasıda iyi değil. Çok olunca kalite düşüyor foliküller büyümüyor az olsun bizim olsun. Kalite için ben kabak çekirdeğini bir çok yerde duydum. Bide iki gün önce birtane karışım aldım ballı, ceviz fındık fırtık badem kaju ne ararsan var içinde daha sayamadığım satan kişi çok faydası olduğunu söyledi doğurganlık için. Birde kuru incir ye bol bol, kuruyemişden devam

teşekkür ederim cevabınız için ben emzirdiğim için prolaktinim yüksek çıkıyor incirde süt yapıyor prolaktini yükseltiyor diğer yazdıklarınızı deneyeceğim marka yazmak yasak değilse karışımın markasını yazabilir misiniz? İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda hamilelik elde edersiniz Eğriçayır dan bal polen arısütü karışımı aldım henüz kargoda başlamadım inşallah kalitesi artar diyorum bende

Canım benim aldığım markaya ayit değil kuruyemişçi kendisi özel olarak hazırlıyor. Aslında içindekilere baktımda kendimizde yapabiliriz bunu evde. Aklına gelebilecek Bütün fındık fıstık ne varsa küçük küçük parçalayıp balla karıştırılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…