Follop tupleri

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba kizlar, ben bir kez bos gebelik gecirdim. 7.aydir artik hamile kalamiyorum. Herseyim normal, hormonlar filan. Yumurtamda 14.gun catliyo, esimde de normal ama hamile kalamiyorum. Doktora tuplerim tikali ola bilirmi sordugumda, bi defa bosda olsa gebelik gecirmissiz onun icin acik dedi. Ama benim kafami kurcaliyo bu durum. Sizce sonradan kapana bilirmi bu tupler? Ve ya tup tikanikligi belirtisi nelerdir? Rentgen cekdirmeye cok korkuyirum, cok agrili diyorlar, nolur bi fikir verin

Boş gebelik bildiğim kadarıyla spermden kaynaklı oluyor. Eşinizin de doktora görünmesi gerekebilir bence.

ben hsg oldum acıktı. hormonum herşeyim normal tek adetlerim sancılıydı eşimdede öyle anormal bir şey bulunmadı.yinede olmadı tüp bebek yaptırdık sonuç bekliyoruz.

Bu kadar eyfam yapma gebe kalabılıyorsun. Sorun yok. Sadece yumurta tarihine takılmamanı ve 2 günde 1 ilişki yaşamanı önerebilirim ben kendimce. Ben 5 aydor bekliyodum gebe kalmayı. Normalde hergun 2 kere ilişki yaşıyorduk. Ve hamile kalamıyordum. Bu ay 2 günde 1 kere ilişki yaşadık ve sürekli tatlı şeyler yedik çikolata falan bunları diger aylarda yapmıştık ama sadece bu ay farklı olarak cok karpuz tükettik etkisi var mı bilemem ama denemeni öneririm karpuzu çekildekli tüketin biz öyle yaptıkAma kimyasal gebelik yaşıyorum bende herşey Allah tan

Gecmis olsun, kimyasal gebelik yasadigini nasil anladin?

InsAllah bi sonraki ay saglikli sekilde hamile kalirsin

Hcg ile anladım. Perşembe degerim 30 cıkmıatı dün özele gittim 63 cıktı. Dıs gebelikten korktugum için acile gittim ordada 56 cıktı düşük yaptıgımı söylediler.
Gecmis olsun, kimyasal gebelik yasadigini nasil anladin?

InsAllah bi sonraki ay saglikli sekilde hamile kalirsin

Boş gebelik ne şekilde sonlandırıldı kürtaj mı oldun? Eğer kürtaj olduysan bu durum tüplerde değil de bi ihtimal rahimde sıkıntı yaratmış olabilir. İçinin rahat etmesi için rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim. Ben de bazen okuyorum burda çok sancılı oldu ya da doktor dayanamazsın dedi narkoz verip öyle yaptılar diyenleri ve çook şaşırıyorum. Ben İstanbul fındıkzade de Radyatom diye bir yerde çektirdim, abartmıyorum hiçbir şey hissetmedim desem yeridir. Sedyeye yatıyorsunuz, aynı vajinal muayene olur gibi bacaklarınız açılıyor, içeri sıvı veriyorlar ve ekranda sıvının tüpleri dolduruşunu doktorla beraber izliyorsunuz. İşlem toplam 5 dakika sürüyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürüyüp gidiyorsunuz. En azından benim gittiğim yerde ben ve benden önceki tüm hastalar bu kadar rahat çıktılar içerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…