Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondoten onerisi

papatya_4407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
663
592
33
30
kızlar cıldım yağlı ve akneye egılımlı .bu yuzden mat ve kalıtelı fondoten arıyorum.flormar kullandım ama o topak topak oluyo.önerecegınız marka var mı

Bence Youngblood mineral fondoten kullanmalısınız.Yani mineral dermokozmetik olmalı alacağınız ürünler.Böylece cildinize minimum zarar vermiş olursunuz.

armaninin fondotenleri çok güzel tavsiye ederim..
sephoraya gitsen önerirler sana en doğrusunu bide chanelin bi fondoteni var arkadaşım çok memnun..
kaliteli istiyosan bu iki öarkaya bak..
mesela armani meostro kesinlikle ciltte ton ayrımı yapmıyo harika duruyo ve mat bi bitiş seversin garanti..

Mac fondötenler ya da Dior iyidir.. Thé Balm fondöten içinde iyi diyorlar paraben içermiyormus..

Bencede dermokozmetik kullanmalısın.ben yıllarca estee lauder doble wear kullandım harika.kapatıcılığı iyi ve karma ciltler için.Mat bi sonuç cıkıo..ama dermokozmetik olması adına yoonglood.pahalı gelirse lavera oda iyidir.

maybelline affitone kullaniyorum uzun yillardir. hem cok uygun hemde kesinlikle kaliteli. hergun kullanmama ragmen yuzumde en ufak bir problem yasamadim. istersen bir goz at sorunlu ciltlerde nedir durum bilmiyorum ama

Aynı şekilde benimde cildim sivilce eğilimli fontoden yerine cc krem kullanıyorum ama fontoten almaya karar verirsem cliniquenin sivilceli ciltler için olan anti blemish fondoteni var onu alırım bana 1,5 ml lik deneme boyunu vermişlerdi 2 3 kullanımda çok yorumlanamıyor ama memnun kaldım diyebilirim

eğer paraya kıyarım dersen clinique fondoten önerirm akneleridw onarıyor

Kesinlikle lr i tavsiye ederim hem cilt bakimina iyi gelecek urunleri var hemde profesyonel porselen makyaj malzemeleriylememnun kalacagina eminim bir arastir derim istersen bende yardimci olurum.o kadar fazla para harcamaya gerek kalmadigini deneyip gormus olursun. Dusunursen 05300688078 whatsapptan bilgi verebiirim

canım ben max factor lasting performance fondoten kullanıyorum 2 yıldır, çok da memnunum. ne cildimde akne ne de topaklanma soyulma yaptı. bence onu da bir denemelisin memnun kalacağına eminim. max factor creme puff pudra ile de tamamlarsan çok daha pürüzsüz bir görünüm elde edersin, ben öyle yapıyorum

Cildim aşırı yağlı ve 23 yaşında hala aknelerim çıkıyor. Ama bizde genetik, annemde de hala çıkıyor. Çoookk uzun süren denemelerim sonucunda cildime en uygun kozmetik ürünlerin şunlar olduğuna karar verdim, belki işinize yarar sizin de.

-Mac studio finish kapatıcıyı sadece sivilce ve izlerimin üzerine sürüyorum.
-Onun üzerine shiseido pureness yağsız pudra fondoteni sürüyorum
-Mac allık kullanıyorum.

Kesinlikle ama kesinlikle sivilce yapmıyor ki benim cildim inanılmaz hassastır, sigara içilen ortamda dursam, terlesem yüzüm yağlansa ve temizlemesem anında kocaman sivilceler çıkar. Aklınızda bulunsun kızlar, hem makyajım doğal oluyor kimse anlamıyor bile makyajlı gezdiğimi hem de shiseidonun sivilceleerime iyi geldiğini düşünüyorum.

Merhaba ben missha M cover serisinin BB kremini kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır günlük makyajım içinde gece makyajı içinde gayet uygun cildimle bütünlük sağladığı için cok dogal duruyor. Ayrıca içeriğinde tedavi edici özellik ve güneş koruması da olduğu için yazin bile akma bulaşma olmadan kullanabiliyorum. Sorunlu ciltlere özellikle tavsiye ederim

Benimde ayni sivilce ve parlama sorunum vardi. Loreal Indefectible 24h-Matt Fondeteni resmen benim icin özel üretilmis gibi.
Cok tavsiye ederim. Kullandiktan sonra diger forndetenlere nazaren krem varmis gibi degilde kendi cildin gibi duruyor ve Pudramsi bir kivam oluyor. Simdiye kadar bir cok markanin sivilceler icin özel olan fondotenleri kullandim ama en cok bundan memnun kaldim. Hem fiyatida mac dior gibi markalardan uygun.

Yagli ciltlere onerdigim tek gectigim fondoten ve kullanan herkestende ayni yorumu aldigim Farmasi stay matte fondoten asla parlama yapmaz mattir ve kapatıciliga harika

Loreal paris true match kesinlikle onermem.. bir arkadasim kullaniyor ama cildi her zaman kalip gibi. Fondoten oldugu o kadar belli oluyorki. Ustelik gozeneklerini bile gorebiliyorum. Ama sephore veya armani dusunebilirsin pahali istiyorsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…