Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondoten önerisi

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Yüzümde sivilcelerimden kalma kırmızı izlerim var. Vede yüzümde fondoten cabuk kusma yapıyor pul pul oluyor.
Önerebilceğiniz marka varmı :))

50 - 120 arasi falan olabilir :)
Full kapatıcılık ve pürüzsüz bir ten için mac studio fix fluid önerebilirim o zaman :KK36:
cildinizi nemlendirerek kullanırsanız hiç sorun yaşamazsınız..
Eğer kapatıcılığı biraz daha az olsun, pullanma hiç olmasın derseniz de dior forever olabilir :) fiyatı biraz yüksek ama değiyor, gerçi ben trendyol indiriminde 80 liraya almıştım dior'u, normal fiyatı 140 gibi bir şey sanırım :KK22:

Full kapatıcılık ve pürüzsüz bir ten için mac studio fix fluid önerebilirim o zaman :KK36:
cildinizi nemlendirerek kullanırsanız hiç sorun yaşamazsınız..
Eğer kapatıcılığı biraz daha az olsun, pullanma hiç olmasın derseniz de dior forever olabilir :) fiyatı biraz yüksek ama değiyor, gerçi ben trendyol indiriminde 80 liraya almıştım dior'u, normal fiyatı 140 gibi bir şey sanırım :KK22:
Tesekkur ederim. Pullanma sorununu cok yaşıyorum maalesef :(

Tesekkur ederim. Pullanma sorununu cok yaşıyorum maalesef :KK43:
pullanma sorununuz varsa tavsiyem oncelikle cildinize bir nem icerikli ürün kullanın birde fluide icwrokli yani sıvı içerikli bir fondöten deneyin. Maybelline Affinitone fondöten kapatıcılığı guzel ve hos bir fondöten :)

Ben kore markalari satan Limonian dan almıştım bor fondoten korede en cok satan urunmus oldukca memnun kalmistim

Back
X