Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondotenden önce hangi nemlendirici kullanıyorsunuz

nilay_

ankara & aksaray
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
89
0
36
Ankara
arkadaşlar fondotenden önce hangi kremle cildinizi nemlendiriyorsunuz benim cildim çok kuru hangi marka ve hangi ürünü tavsiye edersiniz...

cildim çok kuru kremi sürüp ardından fondoteni sürüyorum... bekledigim zaman fondoten çok belli oluyor bana bi sorun yaşatmayacak nemlendirici krem arıyorum... :S:S:S

Olay beauty fluid kullanıyorum çok memnunum, hem küçük düzeydeki mimik kırışıklarımı da aldı gibi kaydirigubbakcemile3

Makyaj bazı olarak Olay in losyonundan kullanıyorum
Ayrıca Spf 15 olduğu için güneş koruyuculuğu da var,yağlandırmıyor da

La roche posay öneririm...yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum..çok memnunum...tamamen doğal...medical bir ürün zaten...tek geçerim

ben kırk yılda bir özel günlerde fondoten sürerim o zaman da günlük kullandığım bebak acı badem sütünün nemlendiricisini sürüyorum hiç fondoten sürmemiş gibi çok doğal ve pürüzsüz duruyor cildim tavsiye ederim

Ailecek Bepanthen kullanırız bir doktor önerdiğinden beri... Ama yok bepanthen kullanmam derseniz içeriğinde paraben olmayan nemlendiricileri tercih edin mutlaka... Bunlardan da önerebileceğim La Roche-Possay Hydreane; parabensiz, yağsız zararsız... =)

Back
X