- 27 Şubat 2018
- 1
- 1
- 1
- Konu Sahibi Mujgancakir
Mrb normalde zayiflama caylarinin bahsedilen olagan ustu etkilerine inanmam ama facebookta rastladigim bir grupta kadinlarin irontea cayini icerek cok iyi kilo verdilerini gordum. Siparis ettim. Kapida odeme yapiyorsunuz.cay 125 tl. Fiyat olarakta piyasadaki caylardan yuksek olunca insanin beklentisi de yukseliyor. Ama ne yazikki cayin bahsedilen gibi mucizevi bir etkisi yok. Hatta 1 aydir kullaniyorum kilomda hic bir degisiklik olmadi. Mesaj gonderdim kilo veremedigimi soyledim 1 haftadan sonra verirsin dediler. 4 hafta oldu hicbir sonuc yok. Deneyim edindigim icin size yaziyorum. Inanip almayin. Cevremde herkese de soyluyorum. Paraniz bosuna gitmesin. Az degil cunku verilen para ve karsiliginda hic bir sonuc alamiyorsunuz. Bu cayi merak edenler varsa bilgilendirmek istedim. Bence kimse almasin. Onun yerine bol sivi tuketerek az kalori alrak cok daha iyi kilo verilebiliyor. Bitkisel caylara guvenmek yerine kendimize guvenmeliyiz ben kendim icin az kalorili bir diyete basladim. Cay ictigim bir ay da bosa gitmis sayiyorum.