Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

forestgump

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
722
467
323
Herkese merhabalar
sonunda kesin bir kararla diyet maceram başlıyor.yıllardır kilolarımla başım dertte,bazen boşverdim bazen kilolarımdan kurtulmaya karar verdim ama bir süre sonra sıkıldım,vazgeçtim.şimdiyse burada kendimi bir söz vermiş sayıyorum,istediğim kiloya ulaşacağım ve bu süreci,sonunda da zaferimi de sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım :D
21 yaşındayım boyum 1.70, 74 kiloydum beş gündür yediklerime dikkat ediyorum bir kilo verdim devamını da getireceğim inşallah hedefim 58 kilo olmak .desteklerinizi bekliyorum :D
buraya kilo bildirimlerimi ekliyorum ilk günden başlasaymışım daha iyi olurdu ama acemiliğime verin daha verilecek çok kilom var nasılsa
başlangıç 8 nisan 2012 pazar > 74
2o nisan cuma >71,5
27 nisan cuma >70,4
7 mayıs pazartesi>69,8

Son düzenleme:
meraba canım hoşgeldin :) boyun uzunmuş eminim ki kilonu göstermiyosundur :)
ama madem karar verdin buraya yazmanın çok faydası oluyo başarırsın kolay gelsinn :)

meraba canım hoşgeldin :) boyun uzunmuş eminim ki kilonu göstermiyosundur :)
ama madem karar verdin buraya yazmanın çok faydası oluyo başarırsın kolay gelsinn :)

hoşbulduk:)
evet öyle bir avantajım var çok kilolu gözükmüyorum ama boyumun da hakkını vermek istiyorum :D bende bu günlüğün beni motive edeceğine inanıyorum teşekkür ederim.

eveet az önce yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm havada çok güzeldi :D gelirken kendime yeşil çay aldım herkes tavsiye ediyor, söylediğiniz kadar vardır umarım.
kahvaltımı bir dilim kepekli ekmek domates peynirle yaptım. şimdi bir meyve yerim belki, 2 3gündür günde 3 litre su içiyorum, burada okuduklarımı çok dikkate alıyorum o yüzden bana önerebileceğiniz, faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyleri söylerseniz çok sevinirim

günlüğün hayırlı olsun canım bence ayça kayanın diyetine bi bak derim ve mümkün olduğunca gülük 1200 kaloriyi geçirme derim, kendi deneyimlerimden yola çıkarak diyebilirim ki bazen tüm gün aç geçdiğim oldu zaman zaman ama yediğim saçma sapan kalorili yiyecekler yüzünden az kalmanın yanında kilo da aldım, ne yersen ye kalorisine bakarak ye benim gibi 1 lokumdan bişey olmaz deme:D

günlüğün hayırlı olsun canım bence ayça kayanın diyetine bi bak derim ve mümkün olduğunca gülük 1200 kaloriyi geçirme derim, kendi deneyimlerimden yola çıkarak diyebilirim ki bazen tüm gün aç geçdiğim oldu zaman zaman ama yediğim saçma sapan kalorili yiyecekler yüzünden az kalmanın yanında kilo da aldım, ne yersen ye kalorisine bakarak ye benim gibi 1 lokumdan bişey olmaz deme:D

teşekkürler :) hemen bakıyorum ayça kayanın diyetine

google de ara orada farklı önerilerde bulabilirsin haftada 3.5 kilo verdiren diyeti de var onda 2 ara öğünde var ama yiyecekleri biraz daha az:)
bende senin gibi pek çok kez denedim kilo vermeyi aç aç gezdim işe yaramadı o yüzden şimdi bıkmadan rahat rahat vermek istiyorum öteki türlüsünün işe yaramadığı tecrübeyle sabit :)

nedir bu kilolardan çektiğimiz ya herkesin derdi aynı:ssz:
aynen tatlım ama buraya üye olunca rahatladım biraz çevremdeki herkes zayıf tek kilolu ben varmışım gibi geliyordu :)burada herkesi çabalarken görünce moral buluyorum , inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız destek olalım birbirimize ;)

nedir bu kilolardan çektiğimiz ya herkesin derdi aynı:ssz:
aman efendim kimler varmış burada, kaçakları mı görüyorum yoksa:52::52:

aynen tatlım ama buraya üye olunca rahatladım biraz çevremdeki herkes zayıf tek kilolu ben varmışım gibi geliyordu :)burada herkesi çabalarken görünce moral buluyorum , inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız destek olalım birbirimize ;)
kesinlikle burası çok motive ediyo insanı yaptığın kaçamaklardan suçluluk duyuyosun çünkü hesap veriyosun:)

en iyisi tekrarları önerilerle doldurayım öncelikle gördüğün her yöntemi oku ama deneme sonu hüsran olabilir 3 günde 5 kilo 5 günde 10 kilo hikayeymiş:D

Son düzenleme:
ve tabiki yeşilçay ya da form çayları içmeye özen göster ki hazımsızlık sorunu yaşamayasın hatta bence siyah çayı bırak hem kansızlık yapıyo hem de şeker kullanmaya mecbur bırakıyo insanı:D eğer yeşilçayı sevmiyosan katkılı olanlarından al örneğin ben ginkgolulusunu içiyordum

Son düzenleme:
netteki sorunlardan dolayı msj tekrar etmiştir üzgünüm:D
bende diyete başlar başlamaz halüsinasyonlar gördüğümü düşünmüştüm :D hesap vermek işe yarar bence de .bu işi annemle yürüteyim demiştim ama kuralların dışına çıktığımda annemin tepkisi hep "aferin çocuğum iyi yapmışsın aç aç gezilmez" olunca böyle olmayacak dedim :D

ve tabiki yeşilçay ya da form çayları içmeye özen göster ki hazımsızlık sorunu yaşamayasın hatta bence siyah çayı bırak hem kansızlık yapıyo hem de şeker kullanmaya mecbur bırakıyo insanı:D eğer yeşilçayı sevmiyosan katkılı olanlarından al örneğin ben ginkgolulusunu içiyordum

çayımı şekersiz içiyorum zaten pek de düşkün değilimdir,bugün yeşil çay aldım kendime naneli,tadı da gayet hoş rahatlıkla içerim yani

bende diyete başlar başlamaz halüsinasyonlar gördüğümü düşünmüştüm :D hesap vermek işe yarar bence de .bu işi annemle yürüteyim demiştim ama kuralların dışına çıktığımda annemin tepkisi hep "aferin çocuğum iyi yapmışsın aç aç gezilmez" olunca böyle olmayacak dedim :D
yok annelerden diyet yoldaşı kardeşi olmaz anne annedir çünkü ya acır kıyamaz ya da kızar yok sayar:D benim ki de 3 kilo vermem gözle görünmesine rağmen inkar ediyo ben diyete başladım dediğim günün akşamı beni kandıracak yemekler yapıyo:D:D

kaçak değilim tatlım ama baktım yazılarıma cevap veren yok bende artık yazmıyorum napim:27:
ama hala diyetteyim devam yani pazartesi tartılcam bakalım

kaçak değilim tatlım ama baktım yazılarıma cevap veren yok bende artık yazmıyorum napim:27:
ama hala diyetteyim devam yani pazartesi tartılcam bakalım
aaa aşk olsun kim cevap vermemiş bensem walla dikkat etmemişimdir ya da o süreçte nete girmemişimdir:) bu arada bugün pazartesi yarın bakıcam tickerına:)

ben 2 haftada bir tartılıyorum hatırlıyosan.:34: yani tartı gunum 16 Nisan. bakalım yuruyuşlerim tam gaz devam ediyo. ah ah bi 68 olmuş isem gerçekten çok sveineceğim 3 yılı geçti 60ları görmeyeli:43:

Back
X