kopiket kopiketinpembepanjurluevi Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 29 0 36 36 Ankara 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #1 Forever21 den alışveriş yapan var mı acaba... çok güzel ürünler var ama kargosu falan biraz pahalıya geliyor sanırım. aksesuarlara özellikle bayıldım. eğer aranızda alışveriş yapan varsa bu siteden bilgi verebilir mi?
Forever21 den alışveriş yapan var mı acaba... çok güzel ürünler var ama kargosu falan biraz pahalıya geliyor sanırım. aksesuarlara özellikle bayıldım. eğer aranızda alışveriş yapan varsa bu siteden bilgi verebilir mi?
kopiket kopiketinpembepanjurluevi Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 29 0 36 36 Ankara 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #2 Ayrıca ürün kaliteleri hakkında da birşeyler biliyorsanız yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
S srfa Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2010 175 0 96 Konya 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #3 ben ilk defa duydum ve gezdm beğendm ama bu site yabancı güvenilirliği 1 yana bırakalım türkiyeye sevkiyatı yok die anladım ben
ben ilk defa duydum ve gezdm beğendm ama bu site yabancı güvenilirliği 1 yana bırakalım türkiyeye sevkiyatı yok die anladım ben
kopiket kopiketinpembepanjurluevi Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 29 0 36 36 Ankara 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kopiket #4 srfa .!.: ben ilk defa duydum ve gezdm beğendm ama bu site yabancı güvenilirliği 1 yana bırakalım türkiyeye sevkiyatı yok die anladım ben Genişletmek için tıkla... yok varmış da kargo baya pahalı sanırım.
srfa .!.: ben ilk defa duydum ve gezdm beğendm ama bu site yabancı güvenilirliği 1 yana bırakalım türkiyeye sevkiyatı yok die anladım ben Genişletmek için tıkla... yok varmış da kargo baya pahalı sanırım.