formspringteki cevabı...

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Formspringi bilirsiniz belki,soru soruluyor ama kimin sorduğu belli değil.Sorulan kişide cevaplamak isterse cevaplıyor.Sevgilimi denemek için isim vermeden şöyle yazdım ''O kızla yakışmamışsınız yüzü güzel ama kilolu gibi'' cevap aynen şu ''Hangisinden bahsediyosun'' çıldırmak üzereyim.Nasıl kandırıldım bu kadar,nasıl gözüm kör oldu.Bir de herkese açık bir ortam benim bu cevabı göremeyeceğimi mi düşünüyor acaba.Daha dün buluştuk,herşey güzeldi.Bugün yaşadığıma bakın.Mesaj attım içimdeki herşeyi söyledim,sonuna da mutluluklar yazdım.Cevap gelince sizlerle paylaşacağım.Böyle bir insanla 3 ay geçirdiğim için kendimden utanıyorum cidden.Sevince nasıl gözler kör oluyor,derlerdi de inanmazdım.Nasıl farkedemedim bugüne kadar.İçimi döktüm,rahatladım biraz.Gelişmeleri sizinle paylaşacağım.Onu tamamen kafamdan atmama yardımcı olun lütfen.

belki sadece saka yapmistir. ya da senin sordugunu, yahut bir arkadasina sordurdugunu anlamis olabilir. ya da cidden soruyu soran kisinin onu taniyip tanimadigini anlamak icin yem atmis olabilir.gercek bile olsa , sizin o yazdigini orda goreceginizi bile bile bunu acikca oraya yazmaz herhalde.

Umarım dediğiniz gibidir.Ama şakası bile kötü.Benim sorduğumu anladığını sanmıyorum da şaka olma olasılığı var.Dün ayrı şehirlerde okursak sonumuz ayrılık vs. diye konuşuyorduk.Pek hevesli görünüyorsun ayrılmaya dedim.Öyle mi görünüyorum dedi,konu kapandı sonra.Ama şu an cidden içim acıyor,şaka bile olsa.Çevremdeki herkes ayrılmamı istiyor neredeyse,belki de onlar haklıdır,çoktan farketmişlerdir onun ne olduğunu.

canım bence şakasına takılmış ya.
senin kilolu olduğunu kabul etmemiş işte,
hiç de bile vs demektense, kim o yaa öyle birini tanımıyorum diyerek senin öyle olmadığını vurgulamak da istemiş olabilir.
ya ayrıca senin söylediğin çok belli canım bence ya keşke böyle bişeye girişmeseydin. sen daha iyi bilirsin tanırsın sevgilini ama ben gerçekten güveniyorsam asla böyle oyunlara girmem, onun da benim için girmesini istemem bunları aşıcak kadar güvenmek lazım.
sen niye böyle bişey yapma ihtiyacı hissettin ki? güvenmiyor musun? ya da seni beğenmediğini mi düşünüyorsun?

canım bence şakasına takılmış ya.
senin kilolu olduğunu kabul etmemiş işte,
hiç de bile vs demektense, kim o yaa öyle birini tanımıyorum diyerek senin öyle olmadığını vurgulamak da istemiş olabilir.
ya ayrıca senin söylediğin çok belli canım bence ya keşke böyle bişeye girişmeseydin. sen daha iyi bilirsin tanırsın sevgilini ama ben gerçekten güveniyorsam asla böyle oyunlara girmem, onun da benim için girmesini istemem bunları aşıcak kadar güvenmek lazım.
sen niye böyle bişey yapma ihtiyacı hissettin ki? güvenmiyor musun? ya da seni beğenmediğini mi düşünüyorsun?

Yok kilolu falan değilim zaten.Eski sevgilisinin yazdığı yazının ardından bunu yazdım,o yüzden bunu yazan da o sanıyordur.Ben fazla şüpheci olabilirim belki ama güvenmiyorum maalesef.Hala cevap atmadı,kendini nasıl savunacağını çok merak ediyorum doğrusu.Ah akrep burcu olmasaydım keşke.

hem suçlu hem güçlüsün. sevgilin soruyu soranın sen olduğunu anlamış veya anlamamış zaten sen ona güvenmiyor böyle çocukça şeylerle onu "deniyorsan" bu cevabı haketmişşin ayrıl bence sağlıklı bir ilişki değil. o sana bu tip bir şekilde "yem atsa" "sen bana güvenmiyorsuaan" diye kıyameti koparırsın ama şimdi çocuk suçlu olmuş.

ayrıca bana da sevgilim/eşimle ilgili böyle bir soru gelse "sana ne o benim aşkım hayatımın anlamı ben onu çok seviyorum" gibi yeri olmayan ve o platformda söylenmesi komik olan bir şey yazacağıma bu şekilde espirili umursamaz bir şey yazardım. böyle soruya böyle cevap yani.. böylece soruyu soranın ekmeğine yağ sürmemiş olurdum. ki burada bu egosunu tatmin etmek isteyen sen oluyorsun hiç kusura bakma...

Haklısınızda en azından ''bu kimseyi ilgilendirmez,benim hayatım'' tarzında bir cevap vermesini beklerdim.Az önce cevap yazdı ''aptal bir soruya aptal bir cevap verdim ne bekliyordun ki'' diye bende söyledim ''kimseyi ilgilendirmez'' diyebilirdin diye.Cevap gelmedi hala....

eminim o da senin böyle saçma sapan bir şey yapmamanı beklerdi... verdiği cevap ne olursa olsun şu an haksızsın ve çocukluk ettiğini kabul edip kendini affettireceğine hala üste çıkmaya çalışıyorsun. cevap gelmezse şaşırma yani...

Cevap geldi.''Haklısın'' demiş sadece.Hiç birşey yazmadım daha fazla uzatmayacağım konuyu.Tercih sonuçları açıklanana kadar böyle olacağım sanırım.Ayrı şehirlerde olma düşüncesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu.Kıldan,tüyden tartışmalar çıkarır oldum.

bu ne şiddet bu celal..... bi sakin olun yaa amma meraklısınız her şeyi yakıp kıymaya... belki de sadece öylesine söylediği bişeydi.. gören de yatakta başkasıyla bastın sanıcak.. şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…