Formülü bilen?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Hata yapan erkek aynı hatayı yapmasın diye burnu nasıl sürttürülür?

Aldatmışsa tekrar aldatacaktır,
Başka hatası varsa ağzına yüzüne iyice sıvamak lazım gelir.

Ensesinden tutacaksın işte, bildiğin hani yapıyoruz ya kibrit:oops:.Sonra bomm:KK57:

Eger konu aldatmak veya siddet ise sen burnunu surtmek yerine kirsanda o yine yapar. Ama baska birseyse gunlerce kus kal surat as hic konusmaaa en azindan tekrar yapmaya cekinir. Aldatma ve siddet olayinda bunlari yapsam ise yaramazmi dedigini duyar gibiyim ama aldatma ve siddet olayinda onun tadini almis oluyor ve tadini aldigi birseyden vazgecmez...

Eger konu aldatmak veya siddet ise sen burnunu surtmek yerine kirsanda o yine yapar. Ama baska birseyse gunlerce kus kal surat as hic konusmaaa en azindan tekrar yapmaya cekinir. Aldatma ve siddet olayinda bunlari yapsam ise yaramazmi dedigini duyar gibiyim ama aldatma ve siddet olayinda onun tadini almis oluyor ve tadini aldigi birseyden vazgecmez...
Hayır aldatma veya şiddet değil.Cevapladığınız için çok teşekkür ederim

Dönünce nasıl davranmalı demişsiniz. Kimisi süründürmeden anlar. Dönse bile başını boş bırakmamak lazım.

Kimisi de gerçekten pişman olmuştur. Ona da normal davranman lazım.

Çok geniş bir soru aslında. Hani tartışma neden gidiş neden geri dönüş neden

Giden gelse bile bir gün yine gider emin ol.

Dönünce nasıl davranmalı demişsiniz. Kimisi süründürmeden anlar. Dönse bile başını boş bırakmamak lazım.

Kimisi de gerçekten pişman olmuştur. Ona da normal davranman lazım.

Çok geniş bir soru aslında. Hani tartışma neden gidiş neden geri dönüş neden

Giden gelse bile bir gün yine gider emin ol.
O zaman en iyisi yazarsa reddetmek

Seviyor musun o kişiyi.
Evet :(
Son zamanlarda çok kırıldım. Tamir etmesini bekledim ama o sessiz kalmayı tercih etti. Aslında pek sorunumuz yoktu, iyi bir insan bana karşı bir saygısızlığı yok.
Hatası dışarda olduğunda telefonları açmaması ,bana bilgi vermemesi. Uyarmıştım daha önce de ama yine aynı şeyi yaptı.

Evet :KK43:
Son zamanlarda çok kırıldım. Tamir etmesini bekledim ama o sessiz kalmayı tercih etti. Aslında pek sorunumuz yoktu, iyi bir insan bana karşı bir saygısızlığı yok.
Hatası dışarda olduğunda telefonları açmaması ,bana bilgi vermemesi. Uyarmıştım daha önce de ama yine aynı şeyi yaptı.
Biz ne desek de kalbin en doğrusunu söyler içinden geleni yap bence umarım mutlu olursun.

Back
X