Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır aldatma veya şiddet değil.Cevapladığınız için çok teşekkür ederimEger konu aldatmak veya siddet ise sen burnunu surtmek yerine kirsanda o yine yapar. Ama baska birseyse gunlerce kus kal surat as hic konusmaaa en azindan tekrar yapmaya cekinir. Aldatma ve siddet olayinda bunlari yapsam ise yaramazmi dedigini duyar gibiyim ama aldatma ve siddet olayinda onun tadini almis oluyor ve tadini aldigi birseyden vazgecmez...
Dönerse nasıl davranmalıTerkedilerek
Gidişata göre değişir. Dönüşünün nasıl olduğuna bağlı. Cebren ve hile mi yoksa insan gibi mi..Dönerse nasıl davranmalı
Önemli olan hemen atlamamak dimiGidişata göre değişir. Dönüşünün nasıl olduğuna bağlı. Cebren ve hile mi yoksa insan gibi mi..
Tabi kiÖnemli olan hemen atlamamak dimi
Nasıl yaniHer erkeğin farklı formülü vardır.
Dönünce nasıl davranmalı demişsiniz. Kimisi süründürmeden anlar. Dönse bile başını boş bırakmamak lazım.Nasıl yani
O zaman en iyisi yazarsa reddetmekDönünce nasıl davranmalı demişsiniz. Kimisi süründürmeden anlar. Dönse bile başını boş bırakmamak lazım.
Kimisi de gerçekten pişman olmuştur. Ona da normal davranman lazım.
Çok geniş bir soru aslında. Hani tartışma neden gidiş neden geri dönüş neden
Giden gelse bile bir gün yine gider emin ol.
Seviyor musun o kişiyi.O zaman en iyisi yazarsa reddetmek
EvetSeviyor musun o kişiyi.
Biz ne desek de kalbin en doğrusunu söyler içinden geleni yap bence umarım mutlu olursun.Evet
Son zamanlarda çok kırıldım. Tamir etmesini bekledim ama o sessiz kalmayı tercih etti. Aslında pek sorunumuz yoktu, iyi bir insan bana karşı bir saygısızlığı yok.
Hatası dışarda olduğunda telefonları açmaması ,bana bilgi vermemesi. Uyarmıştım daha önce de ama yine aynı şeyi yaptı.