FoRteL FiTiL iLe iLgilİ Bilgisi Olan VarMııı

blue_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
224
0
96
İstanbul
arkadaşlar doktor bana FORTEL vajınal yoldan kullanılan fıtıl verdı neden verdı bılmıyorum bunu kullan dedı ...normal kadın doguma muayeneye gıttım bu ılacı verdı nedır bu acıklamada yapmadı kullanan varmı??? bır arkadaşıma sordum cabuk hamıle kalmanı saglıyormuş bu fıtıller...ama bılmıyorum neden verdı kullanan varmı yardımmm :(

arkadaşlar doktor bana FORTEL vajınal yoldan kullanılan fıtıl verdı neden verdı bılmıyorum bunu kullan dedı ...normal kadın doguma muayeneye gıttım bu ılacı verdı nedır bu acıklamada yapmadı kullanan varmı??? bır arkadaşıma sordum cabuk hamıle kalmanı saglıyormuş bu fıtıller...ama bılmıyorum neden verdı kullanan varmı yardımmm :(

hamile kalmayı kolaylaştırmayla alakası yok yanılış hatırlamıyosam mantar ve akıntı için vermişdir:içelim:

Hamile kalmayı kolaylaştırıcı fitil olduğunu senden duydum.Sanmıyorum bu mutlaka enfeksiyon veya akıntı için verilmiş fitildir.Doktora gittiğimde kafama takılan merak ettiğim soruları kağıda not eder,sorarım.Doktorumda sorularımı hiç geri çevirmeden sabırla beni dinler ve yanıtlar.Sende sorup öğrenmeliydin.Doktorun özelmi değilmi bilmiyorum ama sorup öğren kafanda birşey kalmasın canım.

Back
X