Fortest gebelik testi

elfth91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
45
16
3
34
Merhaba. Azospermiyle mücadelede nispeten başarı yakalamış ve sperm sayımız 600 binleri görmüşken ve hevesli hevesli ağustos adetimi beklerken tüp bebek için.. dün eczane önünden geçerken acaba mı diye bir test aldım markası softec ve aşırı silik bir çizgi 3 dk içinde gördüm o kadar silikti ki kameraya asla çekemedim. Birkaç ay önce artimed yüzünden çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşadığım için bir test daha aldım adı Fortest ve aynı derece silik onda da vardı. Söylendim de söylendim Allah bu testleri yapanları nasıl biliyorsa öyle yapsın boşa hayal kurduruyorlar yok işte falan dedim ama aklımdanda atamadım az önce babamın bir ilacı için yolum nöbetçi eczaneye düşünce Fortest markasından 1 tane daha aldım. Yine silik ama dünkülerden baya baya daha belirgin. Rutinime göre yarın regl olmam lazım ama bu ay ovulasyonuöda geç oldu 26 haziranda çatladı yoğun ağrısını çektim her ay belirgin şekilde hissederim. Bu durumda reglim 9 10 gibi olacak diye bekliyorum. Bu test markasından kullanan ve yalancı pozitif gören oldu mu? Güvenilir mi? Resimdeki son yaptığım test. ilk resim şuan 2. Resim yarım saat önce ilk yaptığımda çektim.

Eklentiler

• IMG_4214.webp
    IMG_4214.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4207.webp
    IMG_4207.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 27
Şuan o kadar çok yalancı pozitif var ki neredeyse hepsinde yalancı pozitif çıkıyor. Bu markayı bilmiyorum ama ya başka test alıp yine çizgi varsa kan verin yada direk kan verin.. inşallah vardır Rabbim o mucizeyi tattırsın size🌸

Şuan o kadar çok yalancı pozitif var ki neredeyse hepsinde yalancı pozitif çıkıyor. Bu markayı bilmiyorum ama ya başka test alıp yine çizgi varsa kan verin yada direk kan verin.. inşallah vardır Rabbim o mucizeyi tattırsın size🌸
Yarın kan vereceğim ama şimdi nasıl uyuyacağım Allah bilir 🤐

Back
X