• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Fortini multifibre mamayı kaşık maması vs birşeyle karıştırıp içiren varmı nasıl içirdiniz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sevilsdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
2
0
36
43
Kızım 21 aylık daha yeni 9.5 kilo oldu en ufak bir şey yese midesi şişiyor bunun için ilaç kullanıyor kilo alsın diye doktor fortini mama verdi ama zor içiyor Fortini multifibre mamayı kaşık maması vs birşeyle karıştırıp içiren varmı nasıl içirdiniz ?

Benim kızım 30 aylık 9 buçuk kilo. Bize de mama yazdılar kızım içmedi. çikolatalı Mısır gevreğini süt yerine mamayla ıslatıp yediriyorum

Doktor bu mamadan kızıma da yazmıştı ama içiremediğim için devam etmedim. Şu anda gelişiminde problem yok. İçmiyor dediğimde katı sütlaç muhallebi yap, fortini karıştırarak aç demişti. Bebe bisküvisi fortini ile ıslatıp yedirebilirsiniz. Fortiniye muz ezebilirsiniz…

Back
X