- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi inceuclusarjiolanvarmi
Galiba ben ruh eşimi buldum kız bende senle aynıyım ya la :13:
Ben bu lanet giresice dürüstlüğümü hiç değiştiremedim maziyi deşelediğimde dürüstlüğümün ne kadar kullanıldığını ve hayatımı mahvettiğini bile söyleyebilirim ama peşinen de her şer de bir hayır varmışta derim.
Zamanında sevgilime hayatın bana tee bebekken oynadığı oyunları anletıvermiştim hiç de ses etmemişti zamanla onları kullandı ve gene zamanla aldı tasını tarağını gitti hemde aldatarak.. ( içimden s..r olup gtti p.ç) diyorum. Toparlanamadım 1 yıl.
Sonrası buu ayyynıııııı erkek arkadaş modunda olan biricik nişanlıma ağlamalar dertleşmeler anamm külot rengime kadar söyleyivermişim.
Velhasıl Sevgili oluverdik ikna etti zorla gözü varmış bende meğersem

Şimdi böyle bir arkadaşlıktan çıkan ilişkimizde Ben onun herşeyini bilirim O da benim doğal olarak.
Ha bazen benimde aklıma gelir hattasında evlilik teklifi ettiğinde akşamı onla tel de konuştum son kez eminmisin dedim susarmısın artık dedi bana susuş o susuş

Sanmıyorum da sıkıntı yapacağını ileri de çünkü hep der oo benim geçmişim fena ben akmıyım der

Umarım olmaz geçmiş takıntısı ki çok güzel tecrübeleri var kendisinin kadını neye göre değerlendirmesi gerektiği hakkında