Forum sayesinde paranoyak oldum. Vatana millete hayırlı olsun.

Galiba ben ruh eşimi buldum kız bende senle aynıyım ya la :13:

Ben bu lanet giresice dürüstlüğümü hiç değiştiremedim maziyi deşelediğimde dürüstlüğümün ne kadar kullanıldığını ve hayatımı mahvettiğini bile söyleyebilirim ama peşinen de her şer de bir hayır varmışta derim.

Zamanında sevgilime hayatın bana tee bebekken oynadığı oyunları anletıvermiştim hiç de ses etmemişti zamanla onları kullandı ve gene zamanla aldı tasını tarağını gitti hemde aldatarak.. ( içimden s..r olup gtti p.ç) diyorum. Toparlanamadım 1 yıl.

Sonrası buu ayyynıııııı erkek arkadaş modunda olan biricik nişanlıma ağlamalar dertleşmeler anamm külot rengime kadar söyleyivermişim.

Velhasıl Sevgili oluverdik ikna etti zorla gözü varmış bende meğersem :23: Şuan da evlilik yolundayız zati:27:

Şimdi böyle bir arkadaşlıktan çıkan ilişkimizde Ben onun herşeyini bilirim O da benim doğal olarak.

Ha bazen benimde aklıma gelir hattasında evlilik teklifi ettiğinde akşamı onla tel de konuştum son kez eminmisin dedim susarmısın artık dedi bana susuş o susuş :6:

Sanmıyorum da sıkıntı yapacağını ileri de çünkü hep der oo benim geçmişim fena ben akmıyım der :ssz:

Umarım olmaz geçmiş takıntısı ki çok güzel tecrübeleri var kendisinin kadını neye göre değerlendirmesi gerektiği hakkında :34: ha olursa da ben üzülmem zaten aynı yastığa baş koymanında anlamı kalmaz sonrasında . :ssz:

canım valla üslüplar aynı bir ara lannn ben mi yazdım bunu benim kelimelerim dedim :)

tatlım bende kocam la tanıştığımda enkaz halindeydim sevgili olduk üstelik aynı işyerinde çalışıyorduk. birşey anlatmama gerek kalmamıştı adamla evlilik aklımın ucundan bile geçmediği için kendisi yaşayarak öğrenmişti bazı şeyleri ki öyle böğğğğğğ biz burda oturduk şuraya gittik gibi şeyler değildi. valhasıl kelam sonuç itibari ile evliyiz bir tane dünya tatlısı kızım var mutluyuz ve geçmişle ilgili en ufak birşey açılmaz bizim evde :) darısı başına bacım

bir ara bende öyleydim bacım sevgılımle olmadık sorunlar cıkarıyordum herkes mutsuz herkesın derdı var kendı hayatıma ıster ıstemez empoze dıyordum fakat artık takılmamaya basladım bu topıge sımdı gırdım bak yıne aynısı oldu yıne olumsuz düşünceler pörtledi

aynı derdi bizde akşam konuştuk daha orda okuyon okuyon sonra bana sarıosun diyo ama çemkirmeyi baştan sağlam verince ilerde etkili bir sümsük vuramaz gibime gelio benden korkar azcık kendileri ama bence biz paranoyak olduk bile bide bağımlılık yapıo foruma giriorum direk dert köşesine atıom kendimi güzin abba gibi oldum iycene herkez bana dert yanıo sanki bu topikten sonra arkadaş nişanlısını anlatmaya kalkıo ahh canımmmm diyorumm direk :1: sanırsam ve büyük ihtimal paranoyağız ve bizim adamlar normal adam :1:

:1::1: çok iyi ya bayıldım üslubuna... Valla ne yalan söyleyeyim benimde güzel giden bir ilişkim var nişanlıyız hatta .bunca senedir herifimin :1::1: hiç birşeyini yakalamadım ne yalan ne başkasına bakma gibi tek derdi benim ama bdv de okuduklarımdan kafamda komplo teorileri kurup kurup çatmıyo değilim yani.daha dün gece bana girme o kk ya gidiyorsan da dert tasa bölümünden uzak dur dedi ama kopamıyorum :31::31:

herkesin eşinde aynı sitem :1: benim nişanlım da okuyup okuyup bana sarıyosun diyo. Geçen komutanına demiş komutanım işte böyle böyle bi site varmış nişanlım çok takılıyo diye bi zamanlar bizim hanım da çok takılıyodu manyak olmuştu zor kurtardım demiş :1:

kk her yerde :kkk::72:

Yani bende de olmuyor değil bunlar. Aslında bunları düşünmeye hakkım da yok gibi. Son koca adayımı da elimden kaçırdığıma göre uzunca bir süre evlilik uzak kalacak benden.
Ben evlenip sonsuza kadar mutlu olan, yani olmayı hayal edenlerdenim. Yaşım 21 daha ve boşanmayı uzak görüyorum nedense. Buz gibi geliyor. Yoluma devam edebilir miyim diye şöyle azıcık bir düşünüvermeye çalıştım. Çok zor oldu azıcık bakıp geri kaçtım.
Ama güçlü bir karakterim ve ekonomik özgürlüğüm de yeterli derecede olursa herşeyi atlatırım gibi geliyor. Hemen materyalist yaklaşma demeyin ama parasızlıktan boşanamayan dünya kadar kadın var. :ssz:
Yoknaz benim lifim de köpürmüyordu, yumak şeklinde bir lif kestirdim gözüme hem de kırmızı. duş jelinin yanında veriyorlar. Artık onlayım:12:

Bir sürü kişi yazmış ben derdi nasıl ötelediysem artık yeni görüyorum yazılanları :) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim de adım lifli deliye çıktı ona yanarım.

Bugün benim herif "sen ya regl olacaksın ya da yine gittin bir şeyler okudun. Dedektif memoli oldun başıma" didi. Elimde puro, üzerimde robdöşambr, şömine başında dertlere gark oldum anacım.

hihihihih deli kız..
gerçekten çok tatlısın..üslubuna bayıldım..keşke herkes dertlerini böyle anlatabilse,kendini ti'ye alabilse..eminim daha kolay çözüme ulaşılırdı..

gelelim sorununa...

biçok arkadaş söylemiş aslında,bu dürüstlüğünün karşısında göreceğin şeyker tamamen kişilikle alakalı ve inan bana her erkek farklı düşünür bu konularda..kimi sırf meraktan ya da paranoyaklıktan sorar öğrenmek ister,kimi geçmiş beni ilgilendirmez der önüne bakar..tabi bazısı bunu kaldıramayacağını söyler burnundan getirir kimi olgun davranır..
bu noktada sevdiğin adamı senin ölçüp tartman lazım,onla zaman geçiren onu tanıyan yanında olan sensin..huyunu suyunu bilende sen..zaten bu zamana dek bi şekilde belli ederdi heralde,seni üzecek olsa..

ama foruma laf atma bacım
:37: burda milyon kişi var herkesin türlü türlü fikri görüşü var..hani büyükler hep der ya "yaptığımı yapma,söylediğimi yap" o hesap yani :34: forumun iyi taraflarını al kendine örnek..

biri illa kötü bişey dedi diye sende onu yaşayacaksın demek olmuyo ya..
gel anacım gel,yamacımıza gel..
Rahat ol ve hayatı zindan etme kendine :34:

Valla haci ben bu durumun sevgili versiyonunu yasadim.hic hos olmadi.ama evlenseydik farkli olurdu.yaa sorun cikmaz kanimca,hem senin kadar tatli birini bulmus,bide ona asik olmussun,daha ne istesin?!!gecmise format at ve yoluna devam et.okuduklarina da kendini kaptirma :D

Bir sürü kişi yazmış ben derdi nasıl ötelediysem artık yeni görüyorum yazılanları :) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim de adım lifli deliye çıktı ona yanarım.

Bugün benim herif "sen ya regl olacaksın ya da yine gittin bir şeyler okudun. Dedektif memoli oldun başıma" didi. Elimde puro, üzerimde robdöşambr, şömine başında dertlere gark oldum anacım.

iyi ya sevindim valla yalnız değilmişim :D bizimkinin haberi yok siteden burdakileri okuyup ona sardığımı bilse mahveder beni :D :D zaten her ay çekiyo yazık :D

Back
X