forumda öğretmen arkadaşlardan yardım istiyorum:)

peynirlikek

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
63
4
298
İstanbul
merhaba arkadaşlar yeni öğretmenim giyim konusunda daha önce klasik giyinmediğim için bu konuda zorlanıyorum,marka vermek belki yasak ama özelden de olabilir hangi markalardan alışveriş yaptığınızı,hangi markaların uygun olduğunu söylerseniz çok sevinirim,şimdiden teşekkürler:)

mrb,benim 5.senem lisedeyim...ne yalan söyliyim ilk günden sonra baya değişti o tarzım....ama ne olursa olsun rahat topuklu ayakkabı baya gerekli bence... nerede öğretmenlik yaptığına baglı bu ama yeni baslıyorsun,en az 2 düz dar etegin olsun bluz ve ayakkabıyla kombinlersin,sonra zaten yasadığın ortama ve arkadaslarına göre yönlenirsin..marka olarak maaşlar belli malum,pazardan giyinende var,cok pahalı yerlerdende..magaza ismi verilmiyomu anlamadım,yasak değilse yazarım yani :)

Canım bence en önemlisi bir tane siyeh bir tanede füme ya da kahve tonlarında pantolon, dar paça ya da ispnyol paça olabili...Mutlaka rahat ama kaliteli olsun çünkü en çok pantolon giyiliyor...Birde arkadaşın dediği gibi kalem etek alabilirsin diz üstü ve ya diz hizasında...Bunun dışında kullanışlı elbiseler iyi oluyor...Kombin derdin olmuyor sabahları...Giy, güzel bir kolye ve ayakkabı ve çık....Tercihen yine siyah ve sade bi tane olsun renkli takılar ve ceketlerle kullanabilirsin...elbise çok dar olmayan diz üstü boyunda olursa rahatta edersin....Ayakkabı çok önemli rahat olmalı çünkü ayakta çok duracaksın, ilerde varis falan oluşur...dolgu topuk babet olabilir ve ya ortapetk bir ayakkabı...Ayakkabıda rahatlık şıklığın bile önüne geçebilir....Güzel kesim klasik-spor arası bir ceket çok iyi olur.....Sana önericeğim mağazaler koton(etekler, ceketler için özellikle), mango bazen lcw de güzel elbiseler oluyor...Şimdi indirimdeyken bence bişiler alabilrsin

Beyaz önlüğü de unutma. 9 senedir giyiyorum onsuz kendimi çıplak hissetmeye başladım :)

ahaha evet beyaz önlük benide kurtardı hep,ama son sene 9kilo verince kıyafetlerde değiştikce bi baktım artık giymiyorum,ama her kusuru kapatmada ilaç.

ahaha evet beyaz önlük benide kurtardı hep,ama son sene 9kilo verince kıyafetlerde değiştikce bi baktım artık giymiyorum,ama her kusuru kapatmada ilaç.

kusur kapatmayla alakası yok hem tebeşir mürekkep falan lekelerden kıyafeti koruyorsun hem de tahtaya döndüğünde hoş görüntü olmuyor bence neticede ergenler. arkadaşımın başına çok nahoş olaylar gelmişti bir yıl onun da etkisindeyim sanırım.

Son düzenleme:
sınıfta hoş olmuyor evet katılıyorum tebeşir tozundada haklısın,ama acık veya dar kıyafeti veya kiloyu kapatması acısından söylemiştim ben,her anlamda avantajlı

hepinize çok teşekkür ederimmm arkadaşalr,evet ben de lisedeyim ergenlerden dolayı zorluk çekmiştim eğilemiyorsun birşey yapamıyorsun tebeşir zaten her yere bulaşıyor tam bir felaket:)

Özelde mi devlette mi çalıştığını bilmiyorum ama özellikle özel okulda çalışıyorsan giyimine çok dikkat etmen gerek, özel okullar buna çok dikkat eder. Bir de lisedeki öğrencilere göre değişir ama ayy aynı şeyi giyiyor bu ,ya da ne biçim giyiniyor gibi laflara da maruz kalmak istemessen yine dikkat etmen gerekli. Özelde de devlette de lisede çalıştım, yaşım genç olduğu için genelde arkadaş gibi davrandıkları için artık daha iyi biliyorum :) Genelde alışveriş merkezlerinde bulunan ama orta halli mağazalardan da kendine göre kıyafetler bulabilirsin. Ben de genç olduğum için çok zor yakıştırıyorum kendime kıyafetleri ama mutlaka bir siyah elbise almanı tavsiye ederim, bir de siyah ceket.Dediğim gibi hem kendi tarzına uygun olarak hem de şık olabilirsin. Ben mesela dar kumaş pantolon giyiyorum,üstüne günlük hayatta da giyebileceğim bir bluz giyiorum, altına uygun babet saclarımı da uygun yapınca gayet okula uygun oluyorum. Bunu da şuradan çıkarıoyorum okulun patronu dış görünüşe çok önem veriyor gerekirse uyarıyor 4 yıldır bir kere uyarmadı :))) Eğer istersen bikaç marka ismi de özelden yazabilirim

Özelde mi devlette mi çalıştığını bilmiyorum ama özellikle özel okulda çalışıyorsan giyimine çok dikkat etmen gerek, özel okullar buna çok dikkat eder. Bir de lisedeki öğrencilere göre değişir ama ayy aynı şeyi giyiyor bu ,ya da ne biçim giyiniyor gibi laflara da maruz kalmak istemessen yine dikkat etmen gerekli. Özelde de devlette de lisede çalıştım, yaşım genç olduğu için genelde arkadaş gibi davrandıkları için artık daha iyi biliyorum :) Genelde alışveriş merkezlerinde bulunan ama orta halli mağazalardan da kendine göre kıyafetler bulabilirsin. Ben de genç olduğum için çok zor yakıştırıyorum kendime kıyafetleri ama mutlaka bir siyah elbise almanı tavsiye ederim, bir de siyah ceket.Dediğim gibi hem kendi tarzına uygun olarak hem de şık olabilirsin. Ben mesela dar kumaş pantolon giyiyorum,üstüne günlük hayatta da giyebileceğim bir bluz giyiorum, altına uygun babet saclarımı da uygun yapınca gayet okula uygun oluyorum. Bunu da şuradan çıkarıoyorum okulun patronu dış görünüşe çok önem veriyor gerekirse uyarıyor 4 yıldır bir kere uyarmadı :))) Eğer istersen bikaç marka ismi de özelden yazabilirim

yazarsan sevinirim:)dün şöyle bir baktım forum istanbula normalde giydiğim şeyleri alsam bir çok şey alabilirim heryerden
ama iş okul olunca hiçbirşey beğenemedim alamadım kolsuz zaten herşey etek boyu fln derken birşey bulamadımmm:50:

merhaba arkadaşlar yeni öğretmenim giyim konusunda daha önce klasik giyinmediğim için bu konuda zorlanıyorum,marka vermek belki yasak ama özelden de olabilir hangi markalardan alışveriş yaptığınızı,hangi markaların uygun olduğunu söylerseniz çok sevinirim,şimdiden teşekkürler:)

Artik herkes serbest giyiniyor. Bosu bosuna dolabini doldurma resmi kiyafetlerle. Turbanlar, kotlar, kravatsiz gomlekler vs... hepsi serbest.

Back
X