• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki avukat arkadaşlardan öneri bekliyorum

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Kızlar 5 yıla yakın bir zamandır ayrıldığım eski sevgilim,beni yeniden tehdit etmeye başlayacak sanırım.Şubat ayında bana küfür içeren bir mail atmış face... sitesinden.Ben bugün farkettim yeni bir uygulama varmış çünkü gelen mailler diğerleri diye bir klasöre geçiyormuş.

Şuan elimde beni eskiden ettiği tehditleri kanıtlayacak ispatlarım yok.Kaç kere hat ve telefon değiştirdim.Elimde sadece şuan ki küfür mesajı var.Ve bildiğim kadarıyla o sitedeki maillerle mahkemeye başvurulmuyordu.

Bu konuda ne yapabilirim önerilerinize ihtiyacım var.Ve 22 yaşındayım,bir dava açarsam ailemin bundan haberi olur mu?Olmasın istiyorum çünkü babam öğrenirse gider bu çocuğu öldüresiye döver ve ya da öldürür.Bana çok düşkündür çünkü.Ayrıca abartmıyorum babam öfkesini kontrol edemeyen bir insan.Aciz bir yaratık yüzünden babamın da mahkemelik olmasını istemiyorum...

ıyy derdi ne bu malların hiç anlayamıyorum yaaa :-/
5 sene olmuş hala neyin kuyruk acısını yaşıyosa...

Son düzenleme:
ıyy derdi ne bu malların hiç anlayamıyorum yaaa :-/
5 sene olmuş hala neyin kuyruk acısını yaşıyosa...

Sorma canım ya.O işsiz güçsüz hayatındaki tek derdi,uğraşı ben olmuşum.O kadar boş bir insanmış.Yüzsüz.

Hayatımdaki en büyük pişmanlık o çocukla sevgili olmaktı.

mesajda ne yazıyor canım tam olarak ?

Bence şunu yap ; o kişiye okkalı bir mesaj at sende. Ama sakın tehdit ve hakaret kullanma. Eğer bu davranışlarını sergilemeye devam ederse en yakın zamanda yargı yoluna başvuracağını söyle.

Bu arada ister faceden olsun ister telefondan vs. tehdit tehdittir tabi ki gerekli işlem yapılır.

Ama tek bir mesajı varsa elinde bir sonuç çıkmaz şöyle 3-4 mesajı olsa hemen sonuç alırdın.

Hapse kadar gider yani..

Bu arada ailene haber verilmez reşit olduğun için ama ailenle yaşıyorsan mahkeme celbini görebilirler bir tek.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Mesajında sadece bana küfür etmiş senin hayatını s.kerim demiş ben de düzgün bir mesaj attım ona artık kendine bir hayat kur,yoksa mahkemeye vericem filan dedim.

1- Eğer size hakaret içerikli mesajlar gönderirse (sesli veya görüntülü haberleşme araçlarıyla) bunlarla da savcılığa başvurabilirsiniz.
2- Mesaj silinmeden savcıya gidip mesajı gösterirseniz savcılık mesajların varlığına dair tespit yapar.
3- Mesajın kimden gönderildiği anlaşılabiliyorsa kolaylıkla savcılık onun hakkında dava açabilir.
4- Tebligatlar evinize gönderilirse babanız durumdan haberdar olabilir. İletişim adresi olarak iş adresinizi verirseniz bu şekilde belki babanızın durumdan haberdar olmasına engel olabilirsiniz.
5- Siz hiç bir şekilde onun mesajlarına cevap vermezseniz daha iyi yapmış olursunuz.

Back
X