Forumun Nil & Ayten Ablasi araniyor !

unutursun20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
337
55
118
Basliktada belirttigim gibi forumun (tabiki söz konusu olan) nil ve ayten ablasini doktor bilgisi almak icin ariyorum.. "HasoGülo" adinda üyemiz sözünde durmadigi icin, son care sizsiniz, yardimci olursaniz cok sevinirim..

"Ben nerdeyse 2 sene doktordan doktora gittim. Herkesle bire bir görüstüm ve en sonunda nil ablam ve ayten ablam sayesinde (buranin üyeleri) dogru doktora gittim. Görüsmeden ciktigimda icimde acayip bi güven ve mutluluk vardi."

Olan olmayanin halinden anlamamaya basliyor, sanki bir zamanlar ayni seyleri yasamamis gibi, bilgisi olanin, su mübarek ayda duyarsiz kalmamasini rica ediyorum

Basliktada belirttigim gibi forumun (tabiki söz konusu olan) nil ve ayten ablasini doktor bilgisi almak icin ariyorum.. "HasoGülo" adinda üyemiz sözünde durmadigi icin, son care sizsiniz, yardimci olursaniz cok sevinirim..

"Ben nerdeyse 2 sene doktordan doktora gittim. Herkesle bire bir görüstüm ve en sonunda nil ablam ve ayten ablam sayesinde (buranin üyeleri) dogru doktora gittim. Görüsmeden ciktigimda icimde acayip bi güven ve mutluluk vardi."

Olan olmayanin halinden anlamamaya basliyor, sanki bir zamanlar ayni seyleri yasamamis gibi, bilgisi olanin, su mübarek ayda duyarsiz kalmamasini rica ediyorum

Unutursun selam adımıza başlık açılmış görünce şok oldum nlglpd ye yani nile telde hemen diyeceğim:)))) hasogülo evlendi çok yoğun bu aralar faceden görüşüyoruz en son mini kol germe olduğumda yardım almıştım kendisinden,buyur nasıl yardımcı oluruz sana

Hahahaha :D Pardon.. Neyi actigimin farkinda degilim artik.. Özel Mesaj göndermeyi düsünüyordum, olmamis :( Neyse herseyde bir hayir vardir, bir baslik nelere kadir, sen nelere kadirsin Allahim:D

İnsanların böyle birbirine yardım etmesi hatırlaması çok güzel bir şey

Hahahaha :D Pardon.. Neyi actigimin farkinda degilim artik.. Özel Mesaj göndermeyi düsünüyordum, olmamis :KK43: Neyse herseyde bir hayir vardir, bir baslik nelere kadir, sen nelere kadirsin Allahim:D

yok yok sorun değilde gerçek adlarımızı yazmışsın herkes öğrendi estetik yaptırıdığımızı:)))))geldi özel mesajında yazdım cevap arkadaşım eskisi kadar aktif değilim ama epostaya düşünce görüyorum dönüyorum,nelere kadir evet havamız oldu Nille aranıyoruz diyeee

Forumda dayanışma ne güzel ya insan mutlu oluyor :)
Söz konusu "dayanismayi" ben burda senelerdir görmüyorum, acmadigim konu, yazmadigim yer kalmadi, sagolsun hic bir Allahin kulu cevap verme geregi duymadi. Insan kendi caninin derdine düsünce anca bilgi kiymete biniyor, sorun ortadan kalktiginda, ne verilen sözlerin, nede yardim etmenin bir önemi kaliyor.

Coooooooooooooooooooook.

yok yok sorun değilde gerçek adlarımızı yazmışsın herkes öğrendi estetik yaptırıdığımızı:)))))geldi özel mesajında yazdım cevap arkadaşım eskisi kadar aktif değilim ama epostaya düşünce görüyorum dönüyorum,nelere kadir evet havamız oldu Nille aranıyoruz diyeee
Ben sizin yazdiginiz bir konudan alinti yapmistim. Pardon :( Hahaha :D "Araniyoruz" Napayim.. en sonunda bunu da deneyim dedim.. Zafere giden her yol mübahtir, degil mi:oops:
Görmemezlikten gelmeyip, zaman ayirip, yardim ettigin icin sana cok tesekkür ederim:KK15:

Back
X