fosıl resımleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıla paylaştığın için teşekkürler.
ilginç fosiller acaba ilk fosil bir köpeğemi ait.
maymun galiba .

korktum kız bunları görünce :Roflol: emeğine sağlık

Ben Bi Belgesel Kanalinda Izlemiştim.adamlar Bu Fosilleri Bu Hale Getirene Kadar Nekadar Uğraşiyolar Bi çok Aşamalardan Geçiyo Ama Sonunda Da Bu Emeğe Deyiyoo..saol Canim Paylaşimin Için..

ya ben birşeyi çok merak ediyorum annanem vafat edince onu dedim üzerine gömdüler dedemim öleli o zaman 20 sene olmuştu mezarı açınca uyluk kemiği hariç hiç kemik kalmamış bunlarsa kaç milyon yıl öncesinin fosilleriymiş onların kemikleri bu güne nasıl geldi ben bunu hiç anlamıyorum yaa:uhm:

canm bunları muzede koruyorlar ordan cekmişler bende ılgınc olunca sızlerle paylaşmak ıstedım sevgıyle muckkssa.s.

Ben Bi Belgesel Kanalinda Izlemiştim.adamlar Bu Fosilleri Bu Hale Getirene Kadar Nekadar Uğraşiyolar Bi çok Aşamalardan Geçiyo Ama Sonunda Da Bu Emeğe Deyiyoo..saol Canim Paylaşimin Için..

ben cok tesekkur edrım canım verdıgın bılgı ıcın haklısın mesela bu fosıller muzede korunuyor sevgıyle muckkss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…