hausfrau Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2011 Mesajlar 1.395 Emoji Skoru 8 Puanlar 0 Yer Diğer 23 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hausfrau #1 hanimlar internette arastirdim ama birsey bulamadim Fossil Almanyada cok iyi ve pahali bir marka acaba Turkiyede Fossil markasi satiliyor mu? bilen var mi acaba?
hanimlar internette arastirdim ama birsey bulamadim Fossil Almanyada cok iyi ve pahali bir marka acaba Turkiyede Fossil markasi satiliyor mu? bilen var mi acaba?
cayir_faresi Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2012 Mesajlar 144 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Aydın 12 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hausfrau #2 Saatim fossil marka.Evet çok olmasa da pahalı bir marka.Ve kaliteli olduğunu düşünüyorum
ohcanimadeysin ♥pamugum ve prensesim ♥ Kayıtlı Üye Katılım 31 Temmuz 2009 Mesajlar 6.873 Emoji Skoru 32 Puanlar 683 Yer Ankara 14 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hausfrau #3 nisan saatim fossil.bir tanede gunluk alacagim.cok seviyorum.hele cuzdanalrina bayiliyorum.her rengi benim olsun istiyorumbir tanede gozlugum fossil. tr de pahali birr marka.amerikada ortalamanin ustu
nisan saatim fossil.bir tanede gunluk alacagim.cok seviyorum.hele cuzdanalrina bayiliyorum.her rengi benim olsun istiyorumbir tanede gozlugum fossil. tr de pahali birr marka.amerikada ortalamanin ustu
voedream Elbet bir gün Paris... Kayıtlı Üye Katılım 3 Kasım 2012 Mesajlar 1.582 Emoji Skoru 265 Puanlar 163 14 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hausfrau #4 Cüzdanları çok güzel oluyor