fostimon nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi erson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erson

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
32
3
6
35
Ankara
arkadaşlar fostimon çatlatma iğnesi olarak biliyorum yanılıyor muyum?klomeni de ağızan alınan ilaç olarak vermişti doktorum.klomenin bir de iğne olanı mı var daha mı etkili? bir de 5 gün fostimon yaptırmam söylendi ilkini yaptırdım şimdi 36 saat sonra ilişki mi gerekiyor?

kızlar tekrardan slm.dr.bana aşılama dedi sana tüp bebek yapamayız sizde problem yok dedi(sevinsem mi üzülsemmi belemedim) 18 aralıkta fostimon 75 mg.,coraspin ve folic verdi bugün kontrole gittim 10 ml olmuş yumurta gayet iyi dedi ama bugün fostimon 75*2 yaptırdım yarın yine bire düşüyo cuma tekrar kontrol olcam(sinir bişey şu çatal)şimdi ben daha nekadar iğne daha olcam sizce nezaman aşılama yapılır bana sizce normal seyrindemi gidiyo ????herkez bişeyler yazmış yok ek ilaç kullanıyolarmış falan ?????bu aşılama çok mu zor ben halen her muanede çığlık atıyorum canım yanıyo yani aşılamaya giderken sakinleştirici ilaç yada acı hissettirmeyecek jel falan varmı kiii(( bide tam hastaneden çıkarken bi kadın ağlıyodu sordum ne oldu diye ilk tüp bebek tedavisiymiş ve bugün hamile olduğunu öğrenmiş...darısı bize kızlar....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…