Y yokknk Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2024 4 -3 1 25 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #1 Kafam çok karışık bu regl mi implantasyon kanaması mı
bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 3.234 4.491 53 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #2 Yerleşme kanaması pembe ve pıhtısız oluyor. Bir acile görünün eğer hamilelik durumunuz varsa düşük engelleyici şeyler yaparlar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Yerleşme kanaması pembe ve pıhtısız oluyor. Bir acile görünün eğer hamilelik durumunuz varsa düşük engelleyici şeyler yaparlar
Y yokknk Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2024 4 -3 1 25 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #3 bessste .!.: Yerleşme kanaması pembe ve pıhtısız oluyor. Bir acile görünün eğer hamilelik durumunuz varsa düşük engelleyici şeyler yaparlar Genişletmek için tıkla... Çocuk istemiyorum ve aşırı strese girdim stresten az gelen regl olabilir mi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bessste .!.: Yerleşme kanaması pembe ve pıhtısız oluyor. Bir acile görünün eğer hamilelik durumunuz varsa düşük engelleyici şeyler yaparlar Genişletmek için tıkla... Çocuk istemiyorum ve aşırı strese girdim stresten az gelen regl olabilir mi
Y yokknk Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2024 4 -3 1 25 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #4 yokknk .!.: Çocuk istemiyorum ve aşırı strese girdim stresten az gelen regl olabilir mi Genişletmek için tıkla... Tam regl zamanı geldi ama çok az geldi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yokknk .!.: Çocuk istemiyorum ve aşırı strese girdim stresten az gelen regl olabilir mi Genişletmek için tıkla... Tam regl zamanı geldi ama çok az geldi
bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 3.234 4.491 53 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #5 Test alıp yapın belli olur ergen gebelik testi yaparsanız Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Jawlensky Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 4 Eylül 2018 18.767 72.072 598 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #6 Nereden bilebiliriz ki? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Y yokknk Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2024 4 -3 1 25 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #7 Jawlensky .!.: Nereden bilebiliriz ki? Genişletmek için tıkla... Test aldım gelene kadar tahmini şeyler duymak istiyorum ilk kez başıma geliyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Jawlensky .!.: Nereden bilebiliriz ki? Genişletmek için tıkla... Test aldım gelene kadar tahmini şeyler duymak istiyorum ilk kez başıma geliyor
Jawlensky Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 4 Eylül 2018 18.767 72.072 598 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yokknk #8 yokknk .!.: Test aldım gelene kadar tahmini şeyler duymak istiyorum ilk kez başıma geliyor Genişletmek için tıkla... Ama kandan şeklinden kıvamından anlaşılmaz ki. Herkesin regli başkadır. Kimi kahverengi gelir kırmızıya döner kimi direkt kırmızı görür. Yani hekim onayı olmadan ya da test yapmadan akıntı ile bilinemez. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yokknk .!.: Test aldım gelene kadar tahmini şeyler duymak istiyorum ilk kez başıma geliyor Genişletmek için tıkla... Ama kandan şeklinden kıvamından anlaşılmaz ki. Herkesin regli başkadır. Kimi kahverengi gelir kırmızıya döner kimi direkt kırmızı görür. Yani hekim onayı olmadan ya da test yapmadan akıntı ile bilinemez.