fotograf krızı

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
698
Bazen cok ufak detayları kafama taktıgım oluyor.Bazen cok buyuk olayları onemsemedıgım..

Bu konuda paylasıp rahatlamak ıstedıgım konulardan biri..

Erkek arkadasımla Yasadıgımız beraberlık boyunca, cok mutlu bı surec yasadıK.Tam 1 Sene 7 ay oldu.Hersey guzel gıden ılıskımızde tamamıyle sevgısını hıssetmeme ragmen bazen gorev gıbı ilgisini alakasını eksık etmedıgını, dılı ıfade etsede duygularının benı doyurmadıgını dusunurum.Elimde somut bır sebep olmadan hislerimle kapıldığım bu düşünceden dolayı Karsımdakini suclamadım.

Gereksız detaylarla bogmak ıstemıyorum.Ilıskımız boyunca arada dolduğum konular oldu da,sevgime zarar verecek halde değildi.Bu son yasadıgımız olay patlama noktamdı sanırım..

Sâdede gelecek olursak olay anı,'' uzunca bir suredır evlenecek olan yakın arkadasımızın dugun torenı ıcın Özenle kıyafetler secılır, bakım yapılır,dugun günü sabahından ıtıbaren kuaforde gecırılen krız dolu saatler ve kosusturmalar..Dugunde sıze eslık edecek,Sevdıgınız erkegın koluna yakısmak ıcın tatlı bir telaştır.Taki Davet esnasında çiftle berebar çektirdiğimiz fotografa bakıp,toplum ıcındeki arkadaşlarımızın bana eleştirisel bakıs acısını yansıtması akabinde.-keske sende farklı poz verseymişsin- kibar bir uyarıdan sonra kulaklarımı uğuldatan o ses..''zaten bu fotografın surdan sonrasını kesip atacaksın'' dıyen benım gozunun ıcıne baktıgım erkeğim..Benım ıcımden kopup gıden bişi oldu o noktada..

Sevdıgım erkek tarafından beğenilmediğini hissetmek midir benım ıcımdeki bosluk,
yoksa bugune kadar ki tavırlarından parcaları birleştirdiğimde ortaya cıkan resim mi..

Bende anlamadım..Hala ıcımdeki niye sogumuyor halaa anlayamayacagım sanırım..

Pek bişey anlamadım ben sevgilin seni beğenmiyor mu? :26:

Konu kısaca boyle anlatılır sanırım :43: Ben davranısına uzuldugum ıcın öle uzun uzadıya gereksız kelımelere bogmusum..

Zaten ımaları vardı da, koptugum ,nokta fotografta benım bulundugum noktayı gostererek ''zaten buradan sonrası gereksız Kesip atacaksın'' demesi oldu:50:

yapacak bi$ey yok , sende onu begenmezsin olur biter
dunyada erkek kitligi da yok herhalde

ama begenmese niye senle olsun orasni anlamadim

Hmm..
Böyle bi durumda ben olsam biraz beklerdim.
Doğru zamanı gelince bende ona beğenmediğimi hissettirirdim.
Ya da ben ilk başta trip atıp " beğenmiyorsan kapı orda" derdim. :19:

Ben sadece fızıksel olarak yanı gorsel olarak begenmedıgını dusunuyorum..

boyle davranısına ıcımo oyle buruldu ki.. sankı bole kufretmıste ,,..

Ben sısmandım boyle sevdı ettı Hatta benı boyle kabullendı dıye daha cok sevdım..Tabı bu kusur degılde..Yanı gorsel olarak elestırısel bakıs acısı olmadı oncelerı..

Sureklı zayıfla dıyor saglık ıcın soyluyorum dıye,sunu gıysen,söle boyle falan fılan derken dolmusum sanırım..

Bide o kadar cok begenılmeyı beklerken cok koydu..

Son düzenleme:
Hatta bı keresınde Ilıskımız yenı basladıgında,Faceye koydugumuz fotoda hemen kaldırmıstı..Sebep sormustum baskalarının benım ıcın ablası gıbı gosterdıgımı soylemelerıymıs..Bunada hıc alınmamıstım ki :(

affına sığınıyorum, hiç bir şey anlamadım.
lütfen daha açık bir şekilde anlatır mısın neler olduğunu? dialoglar birbirine karışmış çünkü.

affına sığınıyorum, hiç bir şey anlamadım.
lütfen daha açık bir şekilde anlatır mısın neler olduğunu? dialoglar birbirine karışmış çünkü.

haklısınız :) Yukarıda arkadasımada cevap yazmıstım tekrar edeyım..

Konu kısaca boyle anlatılır sanırım :43: Ben davranısına uzuldugum ıcın öle uzun uzadıya gereksız kelımelere bogmusum..

Zaten ımaları vardı da, koptugum ,nokta fotografta benım bulundugum noktayı gostererek ''zaten buradan sonrası gereksız Kesip atacaksın'' demesi oldu:50:

Seni beğenmese yanında dolaştırmaz bile e haliylede seninle beraber olmaz.
Böyle düşünüyorum ama durumu tam olarak anlamadım...

Belki de söylediklerinden alınmayacağınızı düşünerek rahat rahat konuşuyordur, ya da şakadır söyledikleri...
Ciddi ciddi sizin görüntünüzden fotoğrafı kesecek kadar rahatsız oluyorsa neden ayrılmayı düşünmüyor peki?
Ben biraz fazla alıngan olduğunuzu düşünüyorum.

bence ayıp etmiş,buna tepki göstermeyeceksin de neye tepki göstereceksin ki :-/

kendi üzerimden örnek vereyim.. özene bezene hazırlanırım düğünlerde... ama hep erkek arkadaşımın suratı asıktır..
ne hikmetse hiç güzel olmam...

aslında bu gerçekten çirkin olduğum beni beğenmediği anlamına mı geliyor?
hayır alakası yok...

kıskançlık.. aşırı beğenme.... fazla güzel olma....

belki sizin ki de böyle bir tepkidir?

kimi erkekler güzel olunca iltifata boğar, bebeğim çok güzel olmuşsun, harika görünüyorsun vs..
kimisi de bu ne hal, bu kadar abartmaya ne gerek var. herkes dönüp sana mı baksın diye bin türlü laf eder...

ben ikinci tip bir erkekle birlikteyim...
belki sizde öylesinizdir? :34:

bende once fazla alıngan oldugumu dusundum sonradan dıger soylenenlerıde bırlestırınce gozume batmaya basladı..Ilk defa ıcım sogumuyor ona karsı..Buyudukce buyuyor bu laf gozumde..

kıskandıgı ıcın degıl, saka yaptıgından degıl, gayet cıddıydı..Öle agzından cıkan lafı kontrol edemedıgı bı andı ben duydum o lafı..

Begenmemek sadece fızıksel anlamda gecerlı olabılır..Cok sukur sayılır sevılırım begenılırımde mukemmel denılecek kadar degılım..

Kendıme olan ozguvenım zedelendı bu durumdan dolayı..Ne yapsam yakısmayacak cırkın olacakmısımgıbı..

Hatta bulusmak gormek ıstemıyorum sankı gorunce bana oyle gozlerıyle konusacak gıbı gelıyor..

kı ılıskımız 1 sene 7 ay gectı ufak tefek tartısmalar dısında ole atlatamayacagımız sey olmadı

ben nıye bu cumleye bu kadar kırıldım cozemıyorum..

kendi üzerimden örnek vereyim.. özene bezene hazırlanırım düğünlerde... ama hep erkek arkadaşımın suratı asıktır..
ne hikmetse hiç güzel olmam...

aslında bu gerçekten çirkin olduğum beni beğenmediği anlamına mı geliyor?
hayır alakası yok...

kıskançlık.. aşırı beğenme.... fazla güzel olma....

belki sizin ki de böyle bir tepkidir?

kimi erkekler güzel olunca iltifata boğar, bebeğim çok güzel olmuşsun, harika görünüyorsun vs..
kimisi de bu ne hal, bu kadar abartmaya ne gerek var. herkes dönüp sana mı baksın diye bin türlü laf eder...

ben ikinci tip bir erkekle birlikteyim...
belki sizde öylesinizdir? :34:

Evet, burada doğru bir tespit var. Bu kesinlikle sizin güzelliğinizle değil erkeğin karakteriyle ilgili bir şey.
Hatırlayın, ergenlik döneminde annemizi bir türlü beğenmezdik. Aslında eleştirel gözle bakınca kimse güzel değildir, en sevdiğimiz bile.

Canım sen de kendini beğenmiyor olabilir misin acaba??
Buna izin verme olur mu..
Kendin hakkında sakın böyle düşünme.

Erkek arkadaşına gelince..Erkekler odun hakkatten. Bence bir süre sürekli full bakım gez. (ama doğal gözükecek) "Kendin için" zayıflamaya başlayabilirsin.
Pişman et o lafı söylediğine. Çok güzel olmuşsun dedittir kendine. Bunu kendin için yap.

Ama bence bu sebeple ayrılma. Sana "çok güzel olmuşsun" deyince için soğuyacak diye düşünüyorum.
Erkekler çocuk gibi. Acayip benciller, hem de düşünemiyorlar böyle şeyleri. Geneli böyle tatlım. Bundan ayrılsan yine aynısı çıkacak karşına.

Son düzenleme:
yeterınce bakımlıyım :) cok fazlada sısman degılım ayrıca sadece bıraz tombulum..

krem dızısı ılk basladıgında ben ızleyemedım.Sonra erkek arkadasım benı oradakı basroldekı oyunculardan bırıne cok benzettıgını soyledı..Bende dızının tekrarına baktım herhalde en guzel kızı secmıstır dıyerek.. Benı benzettıgı kız sısman sakar kosusturan kremı surunce sonradan dıger kız olanmıs ... Hareketlerıyle herseyıyle benı benzetıyormus :53: o zamanda onemsemeyıp bısey dememıstım yine..

dedıgınız gıbı o lafı ona yedırmeden rahat edemeyecegım sanırım..Tepkı gosterdım bu fotograf olayına artnıyetlı oldugumu soyledı ustelık..Abartıyormusum ve fazlasıyla alınganlık edıyormusum :26:

Kendımı yeterınce begenıyorum gayette guzelım..Fakat davranısından dustugum yanılgıda ıster ıstemez ozguvenım yerle bır oldu..Ben gozunun ıcıne bakıyorum..Mutlu olsun dıye elımdeen gelenı ardıma koymuyorum..Oda elınden geldıgınce suprız yapar arar sorar bunlarda bı sıkıntımız yok amaa.. İşte aması benı uzen tarafı..

Son düzenleme:
Malum paylasım sıtesı facebookta dugunden bı kare paylastım..Herkes cok begendıgını cok guzel oldugumu soylemıs..Bak kıskanacaklar senı dedı.. ıkı gunde 41 begenı ve bır suru yorum..Hanı cok onemlı mı dıyeceksınız de gormesını ıstedım :) Bıraz gozune soktum laflarımla..Sen begenmesende olur bak falan fılan dıye..

Bı kac gun kı sevgı sozcuklerı hıc soylemedım..zaten oda anladı kanımca tavrımdan..Soguklugumu gordukce pesımden kosmaya basladı..Sarılmalar Opmeler..

Gecen ablasıyla aramızda gecen dıalogu anlattım. Konusmanın sonunda bana ablası bana ''Sen daha guzellerıne layıksın'' dedı..Aynen soyledım..Kendısını gostererk bana ''Evet sen daha guzellerıne layıksın'' dedı..Bende cevaben ''Sende daha guzellerıne layıksın ama benımle ıdare edıyorsun'' dedım Kızdı.. Kendısı soylerken ıyıde ben soyleyınce, kızar tabi..

Icım sogudu mu ?

Hayıır!

Bence kirilmakta sonuna kadar haklisiniz,sizi cok iyi anliyorum. Begenmemesi bir kenara,bir de baskalarinin yaninda boyle konusmasi hic hos degil. Facebook resminizi kaldirma sebebini de boyle acik acik soylemesi falan cok kirici. Her insan sevgilisini guzel,yakisikli bulmayabilir ama seviyorsa onu kirmamak icin uzerine titremesi lazim. Hic hos degil,gurur kirici.

Kusura bakmayin cok yardimci olamiyorum maalesef ama bence alinganlik falan yapmiyorsunuz, kim olsa uzulur yani..

Erkeklerin ağzından bazen düşünmeden çıkan bilinçsiz laflardan biri daha...
Diğer konulardan da hatırlıyorum sizi, oldukça naif bir karakteriniz var benim gözümde.
Size tek tavsiye edebileceğim şey, bazı şeyleri erkeklerin gözüne sokmak gerekir.

Bir ara ben de bunalımdaydım, özgüvenimi tamamen yitirmiş, kendimle barışık halde olmayan bir şekilde ortalarda geziyordum.
Kilom vardı, herhalde bu yüzden dedim hırs yaptım 10 küsür kilo verdim çok kısa zamanda.
E dedim o da kalmadı daha neyimi beğenmiyor, demek ki sevmiyor diye üzülüyordum.
Çok mu güzelim, bence değilim; çok şükür sağlığım yerinde.
Ama sevgilim hariç diğer insanlardan aşırı beğeni aldıkça(ki daha okurken mesleğim adına teklifler alıyorum spikerlik ve benzeri şeylerde)dedim bu işte bir yanlışlık var.
Herkesin bir şekilde dikkatini çekiyorum ama onun nasıl çekemiyorum!
Sonradan farkettim alttan aldıkça,mütevazi oldukça, güzel sözleri tebessümle karşılayıp, sevdiğin için öyle tarzı cevaplar verince hakikaten öyle sanıyorlar.

Son 1 yıldır yeni taktiğim, Allah'ın bildiğini kuldan gizlememek...
Onun yanında olduğumda varsa aldığım bir övgü konu açılırsa dile getiriyorum, örneğin herkes saçlarımı çok beğeniyorsa, o gün değişik bir şey yaptıysam sen farketmiyorsun ama bu saçlara ne değerler biçilip ne iltifatlar ediliyor gibi laf çarpıyorum.
İşe yaradı mı hem de nasıl...
Gözündeki sis perdesi aniden kalktı, hayran hayran bakar oldu.

Size de tavsiyem budur, çok fazla mütevazi olmayın, kendinizi övmekten geri durmayın.
Ve sakın beyefendinin bir lafına inanıp da özgüveninizi zedelemeyin.

Back
X