- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
Bence kirilmakta sonuna kadar haklisiniz,sizi cok iyi anliyorum. Begenmemesi bir kenara,bir de baskalarinin yaninda boyle konusmasi hic hos degil. Facebook resminizi kaldirma sebebini de boyle acik acik soylemesi falan cok kirici. Her insan sevgilisini guzel,yakisikli bulmayabilir ama seviyorsa onu kirmamak icin uzerine titremesi lazim. Hic hos degil,gurur kirici.
Kusura bakmayin cok yardimci olamiyorum maalesef ama bence alinganlik falan yapmiyorsunuz, kim olsa uzulur yani..
bende ondan dolayı kırgınım sogudum zaten uzak durdum bi sure evlenmeyı dusunuyordum hemde bı lafına bakıyordum sımdı soyledım sogudugumu artık benı ıkna etmen gerek dıye :) Sen benı yanlıs anladın dıye soylenıp duruyor ... Bakalım toparlayabılır umarım..
DErkeklerin ağzından bazen düşünmeden çıkan bilinçsiz laflardan biri daha...
Diğer konulardan da hatırlıyorum sizi, oldukça naif bir karakteriniz var benim gözümde.
Size tek tavsiye edebileceğim şey, bazı şeyleri erkeklerin gözüne sokmak gerekir.
Bir ara ben de bunalımdaydım, özgüvenimi tamamen yitirmiş, kendimle barışık halde olmayan bir şekilde ortalarda geziyordum.
Kilom vardı, herhalde bu yüzden dedim hırs yaptım 10 küsür kilo verdim çok kısa zamanda.
E dedim o da kalmadı daha neyimi beğenmiyor, demek ki sevmiyor diye üzülüyordum.
Çok mu güzelim, bence değilim; çok şükür sağlığım yerinde.
Ama sevgilim hariç diğer insanlardan aşırı beğeni aldıkça(ki daha okurken mesleğim adına teklifler alıyorum spikerlik ve benzeri şeylerde)dedim bu işte bir yanlışlık var.
Herkesin bir şekilde dikkatini çekiyorum ama onun nasıl çekemiyorum!
Sonradan farkettim alttan aldıkça,mütevazi oldukça, güzel sözleri tebessümle karşılayıp, sevdiğin için öyle tarzı cevaplar verince hakikaten öyle sanıyorlar.
Son 1 yıldır yeni taktiğim, Allah'ın bildiğini kuldan gizlememek...
Onun yanında olduğumda varsa aldığım bir övgü konu açılırsa dile getiriyorum, örneğin herkes saçlarımı çok beğeniyorsa, o gün değişik bir şey yaptıysam sen farketmiyorsun ama bu saçlara ne değerler biçilip ne iltifatlar ediliyor gibi laf çarpıyorum.
İşe yaradı mı hem de nasıl...
Gözündeki sis perdesi aniden kalktı, hayran hayran bakar oldu.
Size de tavsiyem budur, çok fazla mütevazi olmayın, kendinizi övmekten geri durmayın.
Ve sakın beyefendinin bir lafına inanıp da özgüveninizi zedelemeyin.
Dogru gozlemlemıssınız..Naif bir yapım var..Tavsıyenızı dınleyecegım.. Zaten herkes bu ara yanında yada onsuz guzel oldugumu soyleyıp duruyor..Hatta resmıme yorum geldıkce kım bular deyıp duruyor.. :) Ilk defa kıskanclık yaparken gordum..Bakalım sızı dınlemekte fayda var :=)