Fotoğraf

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.233
841
123
36
Esiniz sosyal medyaya karsi cinsten, sizinde bildiginiz tanistiginiz hatta birseyler yaptiginiz is arkadasiyla foto koysa ama biliyorsunuz ki bu kisiyi kardesi gibi görüyor ve yas olarak küçük ve de poz normal bi poz yani samimiyet yok tepkiniz ne olurdu? Kaldirmasi icin baski yapar miydiniz? Veya bu fotoyu koyan siz olsaydiniz, esinizin baskisiyla onca kisi begendikten sonra kaldirir miydiniz? Birlikte fotonuzun oldugu is arkadasuniz kaldirdiginizi gorse ayıp olmaz mi?

Karışmam, kaldırmam.
Fanusa koyup saklayacak halim yok adamı. Tabii ki eşi dostu tanıdığı kişiler olacak her yaştan.

Elin kadını ile çekilmiş fotoğrafını profil fotoğrafı yapmadığı sürece, kadının da bilgisi dahilinde istediği gibi paylaşabilir, paylaşır da. Aynı şekilde ben de denk gelirse paylaşırım; iş arkadaşımla paylaşmıştık bilmem kaç sene önce "İşler bitmiyordu" filan gibisinden geyiğine. Bunlar olağan şeyler, dert edilesi bir şey değil.

Ama siz huzursuzsanız, sizin keyfinizle alakalı bir durum, söylersiniz "Hoşlaşmıyorum" dersiniz e eşiniz de sizi kırmaz herhalde. Eklersiniz, kaldırırsınız kime ne yani; ayıp da olmaz. Basit şeyler yav bunlar :/

Bana fotoğrafı koyan siz, tepki gösteren eşiniz gibi geldi. Her iki durumda da fotoğraftaki diğer kişinin tehlike arz ettiğine dair önceden hissedilen, konuşulan şeyler olmadıkça ortada, yani mimli değilse lafını etmek bile yersiz derim.

sevgilim 2 gün önce bir fotoğraf paylaşmış. mentorü olduğu kızlar galatasaray forması giymiş iki yanına geçmiş benimki de kollarını açmış falan bi değişikti. üstüne de "yeni transferler" yazmış. baktım,baktım şimdi biliyorum laf etsem kavga çıkacak.

"şey ya senin gözün bi kaymış bu fotoğrafta niye öyle olmuş?" dedim ama asla rahatsız olduğumu belli etmedim hatta başka varsa onu koy bu olmamış dedim. baktı falan sonra kaldırdı "doğru ya öyle olmuş dimi" diyerek.

minik kuşum asla nasıl bir sinsirella ile sevgili olduğunu bilmiyor. :KK48:

siz de böyle bir şeyler mi deseniz acaba?

Bana fotoğrafı koyan siz, tepki gösteren eşiniz gibi geldi. Her iki durumda da fotoğraftaki diğer kişinin tehlike arz ettiğine dair önceden hissedilen, konuşulan şeyler olmadıkça ortada, yani mimli değilse lafını etmek bile yersiz derim.
Evet durum bu.. güven sorunu asla yok da tehlike zaten yok ama iste anlayamadim asiri tepki verdu bense silemiyorum ayip olacak diye

Staj yaparken birlikte çalıştığım bir sınıf arkadaşım vardı ikimizin fotoğrafını İnstagram'a koymuştu. Sonra bir baktım ben her yerden engellenmişim. Facebook'tan dosya gönderecek bana "Sen niye yoksun?" diyor :D Sevgilisi olacak ezik beni her yerden engellemiş onun hesabından. Sonra çocuk engeli kaldırdı tekrar ekledi ikimiz de bu konuyu açmadık ama çok utandı :KK53:

Yazık beni engellemiş ama çocuğun kardeşim kardeşim diye yan yana gezdiği onunla tanıştırdığı kızdaki tehlikeyi fark edememiş az kırıştırmadı onunla :KK51:

Bence karışmayın profil fotoğrafı yapmamış sonuçta.

Evet durum bu.. güven sorunu asla yok da tehlike zaten yok ama iste anlayamadim asiri tepki verdu bense silemiyorum ayip olacak diye

Şu para babası adamın konusundaki yorumuzu okudum az evvel, bir saniyede kan beynime sıçradı yine. Silmeyin bence de corpuss hanım. Hatta mümkünse eşinizi silin hayatınızdan. Zaten normalde de saçma, gereksiz kıskançlık silinmemesi gerek ama o eşiniz sizi kıskanmayı ekstra ekstra hak etmiyor. İş arkadaşınızla fotoğrafınızdan bile kıskanıp üzülecek kadar değer veriyorsa size hayatın başka alanlarına taşısın o değeri.

sevgilim 2 gün önce bir fotoğraf paylaşmış. mentorü olduğu kızlar galatasaray forması giymiş iki yanına geçmiş benimki de kollarını açmış falan bi değişikti. üstüne de "yeni transferler" yazmış. baktım,baktım şimdi biliyorum laf etsem kavga çıkacak.

"şey ya senin gözün bi kaymış bu fotoğrafta niye öyle olmuş?" dedim ama asla rahatsız olduğumu belli etmedim hatta başka varsa onu koy bu olmamış dedim. baktı falan sonra kaldırdı "doğru ya öyle olmuş dimi" diyerek.

minik kuşum asla nasıl bir sinsirella ile sevgili olduğunu bilmiyor. :KK48:

siz de böyle bir şeyler mi deseniz acaba?
bunu sevdim:KK50:

koyulabilir ne var ki? açıkçası yorumlara şaşırdım, çoğunluk benimle hemfikir olur diye düşünüyordum tam tersiymiş. ben bu konuda bir beis göremiyorum hatta görülmesini de anlamıyorum. altı üstü fotoğraf bu. o insanla zaten arkadaş değil mi? vakit geçirdiği, arkadaş olduğu birisiyle fotoğraf atsa ne atmasa ne? arkadaş olmalarını kıskanmayıp fotoğraf paylaşmayı kıskanmak abes geliyor bana.

hariçten gazel okumuyorum. vatsap dahil hiçbir yerde fotoğrafım yok, instagram kullanmıyorum bile. erkek arkadaşımınsa bir kızla instagramda fotoğrafı var. hem de haz etmediğim bir kız arkadaşı. “kaldırsana” demek aklımın ucundan bile geçmedi, tek laf etmedim. ki benimle paylaştığı bir fotoğraf yok. ne bileyim. samimi bir poz vermedikleri sürece başkasıyla fotoğraf çekilmiş, benle fotoğraf koymamış vs vs… hiçbir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum

biz bir ara ayrıydık, bu konuya o zaman kafayı takmıştım. “benle hiç fotoğraf koymamıştıııııı onla niye koyuyoooooor” vs diye. barışır barışmaz geçti. aranız iyiyse bunlar sorun edilecek şeyler değil, hakikaten boş işler.

Şu para babası adamın konusundaki yorumuzu okudum az evvel, bir saniyede kan beynime sıçradı yine. Silmeyin bence de corpuss hanım. Hatta mümkünse eşinizi silin hayatınızdan. Zaten normalde de saçma, gereksiz kıskançlık silinmemesi gerek ama o eşiniz sizi kıskanmayı ekstra ekstra hak etmiyor. İş arkadaşınızla fotoğrafınızdan bile kıskanıp üzülecek kadar değer veriyorsa size hayatın başka alanlarına taşısın o değeri.
Keske o kadar kolay olsaydi defalarca konu açtım burada, bosanamama sebebim uzerine. hakli bulanlar da oldu bahane diyenlerde.

Biz gibi fotoğraf paylaşma huyu olmayan insanlardansa O fotoğrafı burnundan içeri sokar beynine yerleştiririm.

Back
X