Fotoğraf

sevgilim 2 gün önce bir fotoğraf paylaşmış. mentorü olduğu kızlar galatasaray forması giymiş iki yanına geçmiş benimki de kollarını açmış falan bi değişikti. üstüne de "yeni transferler" yazmış. baktım,baktım şimdi biliyorum laf etsem kavga çıkacak.

"şey ya senin gözün bi kaymış bu fotoğrafta niye öyle olmuş?" dedim ama asla rahatsız olduğumu belli etmedim hatta başka varsa onu koy bu olmamış dedim. baktı falan sonra kaldırdı "doğru ya öyle olmuş dimi" diyerek.

minik kuşum asla nasıl bir sinsirella ile sevgili olduğunu bilmiyor. :KK48:

siz de böyle bir şeyler mi deseniz acaba?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D yemin ederim kahkahayı bastım

Neden konunuzu sahislari degistirerek anlatiyorsunuz ki madem fotoyu siz koydunuz esiniz tepki verdi dogru bi karara varmak icin dogru bi sekilde anlatmaliydiniz.

Ne alaka koyuyo kardesi gbi goruyosa goruyo illa onunla resimmi koymasi gerek?! Ben olsam asla ve asla izin vermezdim elin kiziyla :sopa:

Esiniz sosyal medyaya karsi cinsten, sizinde bildiginiz tanistiginiz hatta birseyler yaptiginiz is arkadasiyla foto koysa ama biliyorsunuz ki bu kisiyi kardesi gibi görüyor ve yas olarak küçük ve de poz normal bi poz yani samimiyet yok tepkiniz ne olurdu? Kaldirmasi icin baski yapar miydiniz? Veya bu fotoyu koyan siz olsaydiniz, esinizin baskisiyla onca kisi begendikten sonra kaldirir miydiniz? Birlikte fotonuzun oldugu is arkadasuniz kaldirdiginizi gorse ayıp olmaz mi?
Sıkıntı olmaz.
Samimiyet yok pozda tuhaflik yok niye dert edeyim/etsin.

Benim sevgilimin var öyle bir fotosu samimi bir arkadaşıyla, hatta kız paylaşmış sevgilimi etiketlemiş. Ben sorun etmemiştim bilmiyorum. Kızı tanıyorum bu arada.

Koyamaz.
Gerek yok yani
Ne gereği var ki

Back
X