Fotografci

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Piyasada cok bilindik bir fotografciyla anlastik.sayfasinda gormeniz lazim nasil ,canimlar cicimler insanlara.bir yandan da kendi fikirlerini dayatmalar "bana bunlarla gelin,salas olun vs "ler... (herkesin zevki ayridir sonucta buna karismalarini yanlis buluyorm) cekim gunu geldi sana saat vermiyim dedi ben de kakalak gibi bekledim evde :) en basta disiplinli bulmadim.karsi karsiya geldigimiz an esim hera sen bana bu kiz cok guler yuzlu diyordun bu mu guler yuzlu dedi :) tac ve cicegi anlasmali birinden almami istedi ama oraya yaptirmadim cekimde cok yapay diyerek basimdan aldi oysa cok daha buyuklerini takanlar var sayfasinda :) elbisemi atmistim boyle de olabilir diye baska elbise atmisti tabii kendi istedigimi aldim :)

her neyse onemli olan isini yapmasiydi yapti da.10 tane foto whatsaptan att.onlarda inanilmaz guzel..biz kalan ucreti 2 gun icinde yatirdik yatti bile demedi pesine yine ben dustum.aldiniz mi ? Diye sordum.bu arada cekimde manken gibisin diyen insan sayfasinda beni yayinlamadi,bir foto atti onuda bana sormadi :))) (belki izin vermeyecegim) bakiyorum cok daha vasat ,elbise secimi berbat olanlarin fotolarini koyuyor..kendimi begenmislik gibi olmasin ama cidden cevrem tarafindan da guzel bulunan biriyim.cok saygili davrandim.x hanim diye hitap ettim son ana kadar.buna ragmen ne oldugunu cok merak ediyorum :)) diyecegim o ki insanlarin cesit cesit yuzu var.pazarlama taktiklerine inanmayin :)

Son düzenleme:
Biz böyle pazarlama taktiklerine inanmıyoruz zaten. Keşke siz de inanmasaydınız...

Kadın en başta tarzını belli etmiş. O üslupla ben en başta anlaşmazdım zaten o fotoğrafçıyla.

Sayfasinda yayinlanmak cok mu onemli? Begenmissiniz iste fotograflari ben paranin ustune yatti falan sanmistim.

Geçenlerde bir konu vardı , konu sahibi yıllar geçmesine rağmen fotoğraflarını alamamıştı .. bende bir mağduriyet söz konusu sandım ..Hee pardon ,senin fotoğraflarını sayfasında yayınlamamiş :KK53: ben daha güzelim ,beni de yayınla ,beni de ,de :)

Ben rahatsız olduğum bir durum olursa ,fotoğrafız kalmayı göze alıp ,hadi hanım abla bir sonraki çekime geç kalma ,diyip yol verirdim . Hizmet veriyorsa karşılığını da alıyor .babasının hayrına yapmıyor ya ...

iyi de sizi sayfasında yayınlama anlaşmanız mı var

konu sizin güzel olup olmamanız değil ki

sayfada pazarlanacak foto yayınlar

ışık, duruş vs yayınlar

sizin fotolar iyi ise derdiniz ne

olmuş bitmiş takmayın kafanıza

Sayfasinda yayinlanmak cok mu onemli? Begenmissiniz iste fotograflari ben paranin ustune yatti falan sanmistim.

Aynen çekim olmuş fotolar güzel paralar alınmış ortada dolandırıcılık yok ee sorun ne ki zaten şu saatten sonra sadece sizi yayınlamaması mı

iyi de sizi sayfasında yayınlama anlaşmanız mı var

konu sizin güzel olup olmamanız değil ki

sayfada pazarlanacak foto yayınlar

ışık, duruş vs yayınlar

sizin fotolar iyi ise derdiniz ne

olmuş bitmiş takmayın kafanıza
Dogru diyorsunuz mesela bir foto atti onuda bana sormadi :)

Aynen çekim olmuş fotolar güzel paralar alınmış ortada dolandırıcılık yok ee sorun ne ki zaten şu saatten sonra sadece sizi yayınlamaması mı
Cok unlu biri sozde cok guler yuzlu yasadigim problemi anlatiyorum bir lafa neden takiliyorsunuz.garipsedim diyorum.sebebini merak ettim inanin o kadr saygili davrandim sebebini bilmedgim sekilde iticiydi diyorum sorun ne diyorsunuz

Geçenlerde bir konu vardı , konu sahibi yıllar geçmesine rağmen fotoğraflarını alamamıştı .. bende bir mağduriyet söz konusu sandım ..Hee pardon ,senin fotoğraflarını sayfasında yayınlamamiş :KK53: ben daha güzelim ,beni de yayınla ,beni de ,de :)

Ben rahatsız olduğum bir durum olursa ,fotoğrafız kalmayı göze alıp ,hadi hanım abla bir sonraki çekime geç kalma ,diyip yol verirdim . Hizmet veriyorsa karşılığını da alıyor .babasının hayrına yapmıyor ya ...
Suan magdur olabilirim korkusu bende de var acikcasi surekli ben kosuyorum kadinin pesine.sagolsun zahmrt edip aciklama bile yapmadan cekimden sonra arabasina gidiyordu ne zama alirim diye ben sordum

Suan magdur olabilirim korkusu bende de var acikcasi surekli ben kosuyorum kadinin pesine.sagolsun zahmrt edip aciklama bile yapmadan cekimden sonra arabasina gidiyordu ne zama alirim diye ben sordum
Bence haketmissin olanları :) neden illa o ,başka fotoğrafçı mi yoktu memlekette ?

bende geçenlerde dış mekan düğün fotoğraf çekimi yaptırdım
beklediğimin üstüne pozitif enerjisi yüksek olan ve en geç 1 hafta içerisinde çekildiğim toplam 600 fotoğrafı da mail yoluyla ileten ve istediğimi seçip albüm yapabileceğini belirten fotoğrafçıyla tanıştım.
Benim instagramda da ekli bir fotoğrafçı
aynen senin anlattığın gibi.
acaba anlattığın profil bende olan mı??
kapalı bir bayan? sürekli instagram hikayesinde önerilerde bulunan birisi.
bana açıkçası önerilerinden ötürü inanılmaz itici geldi.
çektiği fotoğraflarda çok güzel görünüyor.

Cok unlu biri sozde cok guler yuzlu yasadigim problemi anlatiyorum bir lafa neden takiliyorsunuz.garipsedim diyorum.sebebini merak ettim inanin o kadr saygili davrandim sebebini bilmedgim sekilde iticiydi diyorum sorun ne diyorsunuz

Ben de diyorum ki işte sorun yok dert edecek kafana takacak bişey yok ki insanlık hali ruh hali denen bişey var bi gün bi güne tutmaz size kaba da davranmamış gülmemiştir olacak olabilir bir durum yani
ortada bi sorun olmayınca o lafa takılıyor olabiliriz haliyle ki ortada bi yaşamış olduğunuz problem yok hani

Umarsiz tavirlari anlattim ama nedensr herkes sayfasinda yayinlamadi kismina takilmis burada taslamaya yer ariyor insanlar artik eminim :)

beklediğimin üstüne pozitif enerjisi yüksek olan ve en geç 1 hafta içerisinde çekildiğim toplam 600 fotoğrafı da mail yoluyla ileten ve istediğimi seçip albüm yapabileceğini belirten fotoğrafçıyla tanıştım.
:)))))))

Umarsiz tavirlari anlattim ama nedensr herkes sayfasinda yayinlamadi kismina takilmis burada taslamaya yer ariyor insanlar artik eminim :)

Tekrar yazıyorum ortada bir sorun olmayınca dolayısı ile o lafa takılıyoruz
şu zaman kadar kimseye taşlama politikası yapmadım katılmadım size uymayan şeyleri duyduğunuzda taşlama da taşlama diye yaygara yapacaksanız açmayacaksınız dert herkes sizin peşinizden alkış tutup evet ne buyuk dert problemmiş demeyecek tabi

Bir ben degilim yanlis bulan demek ki.

Back
X