Piyasada cok bilindik bir fotografciyla anlastik.sayfasinda gormeniz lazim nasil ,canimlar cicimler insanlara.bir yandan da kendi fikirlerini dayatmalar "bana bunlarla gelin,salas olun vs "ler... (herkesin zevki ayridir sonucta buna karismalarini yanlis buluyorm) cekim gunu geldi sana saat vermiyim dedi ben de kakalak gibi bekledim evde :) en basta disiplinli bulmadim.karsi karsiya geldigimiz an esim hera sen bana bu kiz cok guler yuzlu diyordun bu mu guler yuzlu dedi :) tac ve cicegi anlasmali birinden almami istedi ama oraya yaptirmadim cekimde cok yapay diyerek basimdan aldi oysa cok daha buyuklerini takanlar var sayfasinda :) elbisemi atmistim boyle de olabilir diye baska elbise atmisti tabii kendi istedigimi aldim :)
her neyse onemli olan isini yapmasiydi yapti da.10 tane foto whatsaptan att.onlarda inanilmaz guzel..biz kalan ucreti 2 gun icinde yatirdik yatti bile demedi pesine yine ben dustum.aldiniz mi ? Diye sordum.bu arada cekimde manken gibisin diyen insan sayfasinda beni yayinlamadi,bir foto atti onuda bana sormadi :))) (belki izin vermeyecegim) bakiyorum cok daha vasat ,elbise secimi berbat olanlarin fotolarini koyuyor..kendimi begenmislik gibi olmasin ama cidden cevrem tarafindan da guzel bulunan biriyim.cok saygili davrandim.x hanim diye hitap ettim son ana kadar.buna ragmen ne oldugunu cok merak ediyorum :)) diyecegim o ki insanlarin cesit cesit yuzu var.pazarlama taktiklerine inanmayin :)
her neyse onemli olan isini yapmasiydi yapti da.10 tane foto whatsaptan att.onlarda inanilmaz guzel..biz kalan ucreti 2 gun icinde yatirdik yatti bile demedi pesine yine ben dustum.aldiniz mi ? Diye sordum.bu arada cekimde manken gibisin diyen insan sayfasinda beni yayinlamadi,bir foto atti onuda bana sormadi :))) (belki izin vermeyecegim) bakiyorum cok daha vasat ,elbise secimi berbat olanlarin fotolarini koyuyor..kendimi begenmislik gibi olmasin ama cidden cevrem tarafindan da guzel bulunan biriyim.cok saygili davrandim.x hanim diye hitap ettim son ana kadar.buna ragmen ne oldugunu cok merak ediyorum :)) diyecegim o ki insanlarin cesit cesit yuzu var.pazarlama taktiklerine inanmayin :)
Son düzenleme: