Fotoğraflarımı kullanılmış, sinirlerim bozuldu.

o arkadaşın güvendiğin biri mi, belki de o yapmıştır, insanın aklına herşey gelir valla, sosyal medyayı bırakıp özel chat sitelerinde yazışan kaç kişi kaldı ki
Güvendiğim biri, zaten şikayet et falan diye bana akıl veren de o. Valla bilmiyorum yazışanlar var demek ki, napıyorlarsa yapsınlar ya benden uzak olsunlar da.

Zararın neresinden dönseniz kârdır. Artık resim koymazsınız WhatsAppa bile.
Ayrıca chat siteside olsa bir iletişim bölümü illa vardır. Şansınızı bir deneyin.
Tesadüfe bak bir arkadaşınız çetleşmek için bir siteye giriyor sizin resminizi görüyor.
Evet sadece WhatsApp kullanıyordum orada bile başıma gelene bakın. Sosyal medya kullanan insanlar nelerle uğraşıyordur kim bilir.

O kişi abim gibi bir şey, zaten şikayet et falan diyen de o.

Durumunuz için üzüldüm. Can sıkıcı gerçekten çözersiniz umarım ama bir şey sormak istiyorum. Çevrenizde böyle bir şeyi yapabilecek biri var mı? Benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti kızın üşenmemiş tüm sosyal medya hesaplarından fotoğraf toplamışlar. Yeni hesap almışlar? Kim niye böyle bir şey yapar ki onun çevresinde çok vardı hadi yapabilecek de sizin de böyle ihtimal verdiğiniz var mı
Çevremde böyle bir şey yapabilecek insanlar var maalesef. Kesinlikle arkadaşım değiller ama mesela bir tane kız vardı, hoşlandığı erkek benimle ilgileniyor diye çok değişik şeyler yapmıştı. İnanın ben şok geçiriyorum insanlardaki ruh hastalığı potansiyelini gördükçe.

Instagram hesabim acik boyle bir sey yasamadim.hangi siteymis o merak ettim ben de.

kıza arkadaşınız mesaj atsın, bu benim arkadaşımın fotoğrafı, senin derdin ne neden kendi resmini koymuyorsun desin. zaten hesabı kapatır muhtemelen.

Gördüm.

Nette şikayet kısmı var, birisi polise gittiğinden bahsetmiş ama polis bir şey yapamayacağını, sitenin Türkiye temsilcileri olmadığını vs söylemiş. Birçok insanın başına gelen bir saçmalık bu.

Gerçekten sinirlerim bozuldu ya.
WhatsApp da seni gören birisi
Ve bunu sana haber veren kişi...
Aynı kişiler olabilir dikkat et.. chat sitesinde nasıl bi tesadüfmüş ki senin resminde olan birini görüyor.. aynı kişi bnce.

Gördüm.

Nette şikayet kısmı var, birisi polise gittiğinden bahsetmiş ama polis bir şey yapamayacağını, sitenin Türkiye temsilcileri olmadığını vs söylemiş. Birçok insanın başına gelen bir saçmalık bu.

Gerçekten sinirlerim bozuldu ya.

İngilizce bilen biri siteye şikayette bulunsa sorun direk çözülür bence.

Benim de burada paylaştığım bir fotoğrafı haberim olmadan instagram satış sayfasında kullanmışlardı.

Direkt sayfanın altına yorum olarak şikayet edeceğimi ve insanları kandırdıklarını yazdım. O fotoğrafı paylaşarak beni onlardan ürün almışım gibi tanıtıyorlar.
10 dk. İçinde fotoğraflarımı kaldırdılar.

Site iletişim adreslerinden iletişime geçmeye çalışın şikayet edin. Bu yapılan tamamen suç.

Benimde eski facebook fotoğraflarimla sahte hesap acmislardi şikayet ettim o bile kapanmadi. Polise vs gitmedim ne hali varsa görsün dedim :)) Şimdi WhatsApp inst kullaniyorum herkese de açık başıma onun dışında bi olay gelmedi. Fake hesap acarlarsa da umrumda olmaz sonuçta normal resimler

hangi site o yaw? rica etsem özeldne falan yazsanız? hayır ben de işkillendim şimdi, madem bu kadar kolay biz de bi girip bakalım kendimizi kontrol edelim

Herkese günaydın, moralim çok bozuk.

Ben sosyal medya hesabı kullanmayan biriyim, sadece WhatsApp kullanıyorum o da haberleşmek için. Bir arkadaşım bir anonim chat sitesinde benim fotoğrafımla açılmış hesap görmüş. Sanırım benim fotoğrafımı kullanarak samimi konuşmalar yapılmış ayrıca bu hesaptan. Twitter instagram gibi siteler bu konuda mağdura yardımcı oluyor ama bu tarz chat siteleri aynı kolaylığı sağlamıyor. Bu arada kullanılan fotoğraflarım normal fotoğraflar, WhatsApp profil fotoğrafı yaptığım. Yani bunları kimin aldığını da bilmiyorum.

Şimdi ben o iğrenç hesabı kapatamazsam ne yapacağım? Yarın bir erkek arkadaşım olsa veya evlensem o zaman nolacak? Yani karşımdaki insan o hesaba denk geldi, benim o saçmasapan sitelerde gezen biri olduğumu düşünecek vs. Sinirlerim çok bozuk, uyuyamadım doğru düzgün. Başına buna benzer bir şey gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Watsapptan alinmissa sizde kayitli biri almis oluyor bu resmi degilmi

Siteyle iletişime geçtim, hesabı kapattılar. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için.

Umarım kimsenin başına gelmez, çok dikkatli olmak lazım.

Back
X