Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba burada ameliyatımı yapan doktor için epey başlık açtım. 5.ayım dolmak üzere. Sonuç fotoğrafta. Hasta olarak benim isteklerimi umursamayıp kendi kafasına göre işlem yapan, çıplak gözle görülen hataları görmüyorum diye yalan söyleyen, ameliyat için 7 bin tl mi alan doktorun yaptığı burun arkadaşlar. Sözde estetik ameliyat yaptı bana ama ameliyatta estetik güzel görünen bir burun bile yok. Henüz 5. ay sonucunu görüyorsunuz. Doktorun adı
BAHADIR ÇELİK
Eki Görüntüle 2605472
Neresi anlaşılmıyor(?) Ucunun düşüklüğü, şekilsizliği net olarak anlaşılıyor.Fotoğraftan hiçbir şey anlaşılmıyor maalesef.
Simülasyon şeklinde değil ama fotoğraf üzerinde çalışma yapıldı. Allah’tan fotoğrafları aldım da elimde kanıtlar var3 boyutlu simülasyon yapılmadı mı size? Göstermedi mi nasıl bir burun yapacağını size?
Neresi anlaşılmıyor(?) Ucunun düşüklüğü, şekilsizliği net olarak anlaşılıyor.
Vallahi böylesi yorumları gördükçe kimilerinin “estetik güzel görünüş” algılayışından şüphe ediyorum. Veya doktor tanıdıkları vs algı yanılsaması yapmak için diye yorum yapıyor şeklinde düşünmüyor değilim. Yoksa şu fotoğraftaki burun ucunu görüp de göz göre göre anlaşılmıyor bir şey demek için görme sorununun olması lazım
Sakin ol şampiyon. Belli ki ameliyat sonucun sende epey bir sinir yapmış, gereksiz bir şekilde agresif cevaplar veriyorsun. Öncelikle sinirini çıkaracağın mercii biz değiliz bu bir.Neresi anlaşılmıyor(?) Ucunun düşüklüğü, şekilsizliği net olarak anlaşılıyor.
Vallahi böylesi yorumları gördükçe kimilerinin “estetik güzel görünüş” algılayışından şüphe ediyorum. Veya doktor tanıdıkları vs algı yanılsaması yapmak için diye yorum yapıyor şeklinde düşünmüyor değilim. Yoksa şu fotoğraftaki burun ucunu görüp de göz göre göre anlaşılmıyor bir şey demek için görme sorununun olması lazım
Simülasyon şeklinde değil ama fotoğraf üzerinde çalışma yapıldı. Allah’tan fotoğrafları aldım da elimde kanıtlar var
Benim cevabım da sende epey bir sinir yapmış sen de bir sakin ol ŞampiyonSakin ol şampiyon. Belli ki ameliyat sonucun sende epey bir sinir yapmış, gereksiz bir şekilde agresif cevaplar veriyorsun. Öncelikle sinirini çıkaracağın mercii biz değiliz bu bir.
İkincisi hepi topu burun ucunun göründüğü bir fotoğraf atıp doktoruna bazı ithamlarda bulunmuşsun. O zaman daha net, farklı açılardan çektiğin fotolar at da biz de objektif yorumlar yapalım. Benim görme sorunumun olmadığını, ya da herhangi bir doktorun tanıdığı olmadığımı burun estetiği ile paylaşımlarına ya da özel mesajlarına elimden geldiğince objektif yorum yapıp yardımcı olduğum arkadaşlar bilirler. O yüzden bu tip konularda kafana göre sallamamanı öneririm. Artı sen "estetik güzel görünüş" otoritesi falan mısın acaba? Kimin bu konuda yeterli olduğuna karar verdiğine göre?
Son olarak parantez içinde soru işareti doğruluğundan emin olmadığın bilgiler için kullanılır bu da üç.![]()
Her kontrolde dile getiriyorum memnuniyetsizliğimi. İyi niyetim suistimal ediliyor doktor tarafından. Bence de estetisyenlerin imzası gibi yaptıkları işleri. Buradan konu açtıktan sonra da kendisine ameliyat olup memnun olmayanların çok olduğunu gelen mesajlardan anlıyorum. Epey bir mesaj aldım bu konudao zaman doktorunuzla sakince bir konuşmayı ve bunu nasıl düzeltebileceğinizi konuşun sizden ücret istememeli böyle bir durumda. belliki elinizdeki fotoğraflarla alakası olmayan bir burun yapmışki sonuçtan memnun değilsiniz. doktorlarıda anlamıyorum yapamayacakları buruna yapamam demek bu kadar zor olmamalı ben olsam sırf para uğruna böyle bir külfetin altına girmezdim sonuçta yapılacak burun, doktorun imzası demek.
Yok yahu sinirlenmedim, sadece herkese anlayacağı dilden cevap yazıyorum. Umarım sana da öğretebilmişimdir. Sevgilerrrr...Benim cevabım da sende epey bir sinir yapmış sen de bir sakin ol Şampiyon
Aferin (?) anlamını öğrenmişsin
Saçma sapan sidik yarışı için uğraşma lütfen ya. Yok öğretebilmişimdir bilmem ne. Kezban kezban yorumlarYok yahu sinirlenmedim, sadece herkese anlayacağı dilden cevap yazıyorum. Umarım sana da öğretebilmişimdir. Sevgilerrrr...![]()
Saçma sapan sidik yarışı için uğraşma lütfen ya. Yok öğretebilmişimdir bilmem ne. Kezban kezban yorumlar
Kızlar ben de burnumu yaptırmayı düşünüyorum uzun süredir arayıştayım buraya da sırf burun ameliyatı için yeni üye oldum. Başlık sahibi manatha evet gerçekten çok nahoş bir burun ucu görüntünüz var biraz da düşmüş sanırım. Kanatlar belli değil çok çok afedersiniz ama ucu epey etli gerçekten.
Demek ki listemden Bahadır Çelik’i çıkartmam gerekiyormuş. Çok teşekkürler bu paylaşım için.
Mirzoey, gerçekten ben de fotoğrafı görüp sizin anlaşılmıyor yorumunuzu okuduktan sonra başlık sahibi gibi düşünmeden edemedim.
Doktor Bahadır Çelik kimse acıdım ablamız fena takmış belli bu kadar hırs sağlığa zararbu 2 kezbanın aynı kişi olduğunu söylesem.....
hatta G gamzelop34 diye yeni bir hesap açtı desem ....