Ben taşımalı bir ay oldu ve sonuncuyumevime geçeyim, kim bana oy vermezse topuklarına sıkacam
hepiniz birleşip ev hedayesi göndereceksiniz ona göre![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben taşımalı bir ay oldu ve sonuncuyumevime geçeyim, kim bana oy vermezse topuklarına sıkacam
hepiniz birleşip ev hedayesi göndereceksiniz ona göre![]()
Varmış öyle bir iki kişi sorun yaşamayan azinlik sana bu mesaji yazabilmek için 3 dk dir bekliyorum insallah silinmeden gönderebilirimNiye ya ben sorun yaşamıyorum![]()
Neyse öğrenmiş olduk,biz de sorun yaşarsak bunu kullanırızVarmış öyle bir iki kişi sorun yaşamayan azinlik sana bu mesaji yazabilmek için 3 dk dir bekliyorum insallah silinmeden gönderebilirimartik yazdigim mesaji kopyaliyorum gondermeden silinirse yapistiriyorum kendi kendime taktikler geliştirdim hey yavrum hey
![]()
Bibi kadar olmasada ben de yaşıyorumNiye ya ben sorun yaşamıyorum![]()
Neden oluyor acabaBibi kadar olmasada ben de yaşıyorum![]()
Bilemedim Nevoş, sürekli bağlantı kesildi diyor. Bir mobile bağlanıyorum bir wifi yeNeden oluyor acaba![]()
Boşuna uğraşma siteyle ilgili bi ara munede yazdı hatta ben konu bile açtım ilk evdeki internetten sanmıştım kocamı bi güzel darlamistim sonra sitedenmişBilemedim Nevoş, sürekli bağlantı kesildi diyor. Bir mobile bağlanıyorum bir wifi ye
Açılsın diye değişip duruyorum![]()
Gelsin diye uğraşıyorumBoşuna uğraşma siteyle ilgili bi ara munede yazdı hatta ben konu bile açtım ilk evdeki internetten sanmıştım kocamı bi güzel darlamistim sonra sitedenmiş![]()
Bendede çok reklam çıkıyor yaNeyse öğrenmiş olduk,biz de sorun yaşarsak bunu kullanırız![]()
Tarama verilerini sildiniz mi?Bilemedim Nevoş, sürekli bağlantı kesildi diyor. Bir mobile bağlanıyorum bir wifi ye
Açılsın diye değişip duruyorum![]()
Ben zaten bilerek yaptımAbla sen suss![]()
Siteden olduğu kesin bilgi ya ama bunu senin bilmemen ilginç :)Tarama verilerini sildiniz mi?
Ben seninkini yapsam birinci olurumBen zaten bilerek yaptım![]()
Ben de problem yok.Siteden olduğu kesin bilgi ya ama bunu senin bilmemen ilginç :)
Aaa etiket aslında yok muymuş, püüü ben de herhalde bu aralar iyice aptallaştım göremiyorum dedimHani etiket yalancılar![]()