- Emoji Skoru
- 113.141
- Puanlar
- 798
Bacikom ben seninle yarışıyorum, Bi yakalayamadım seni tam yakalıyorum öne geçiyorsunGelmeyenleri @Mune banlayacakmış ona göre![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacikom ben seninle yarışıyorum, Bi yakalayamadım seni tam yakalıyorum öne geçiyorsunGelmeyenleri @Mune banlayacakmış ona göre![]()
![]()
![]()
Aklımdan otomatik yaptığım yorumlar falan geçiyor neden acebağğğMüdür odasına çağrılmışız gibi birşey![]()
Emin miyizBacikom ben seninle yarışıyorum, Bi yakalayamadım seni tam yakalıyorum öne geçiyorsun![]()
O işleri bırakalı çok oldu şerefimle banlaniyorum tarihe bakiyorum birkac saat sonra bir daha bakiyorum tarih 2 gün daha uzamişAklımdan otomatik yaptığım yorumlar falan geçiyor neden acebağğğ
2 gündür ben seni yalancı su böreği diye bakıyorum, aklımda yalancı profiterol kaldı demek kiEmin miyiz![]()

Banlanma uzmanımız sensin sen daha iyi bilirsin bu işleriO işleri bırakalı çok oldu şerefimle banlaniyorum tarihe bakiyorum birkac saat sonra bir daha bakiyorum tarih 2 gün daha uzamişbanlıyken banlanıyorum
![]()
Ben asla yalan söylemem2 gündür ben seni yalancı su böreği diye bakıyorum, aklımda yalancı profiterol kaldı demek ki![]()
Sahi banlanmayalı bayağı uzun zaman oldu, hiç özlememişim banlanmayıO işleri bırakalı çok oldu şerefimle banlaniyorum tarihe bakiyorum birkac saat sonra bir daha bakiyorum tarih 2 gün daha uzamişbanlıyken banlanıyorum
![]()
Aklına takılan birsey olursa burdayimBanlanma uzmanımız sensin sen daha iyi bilirsin bu işleri![]()
Ben 2 ay girmedim çoğu banımın süresi geçmişti tek konudan hallettim ilk uyari geldi sonra banlandim bir gün sonra 2 gün oldu en son gene 5 gündüSahi banlanmayalı bayağı uzun zaman oldu, hiç özlememişim banlanmayı![]()
Şarkıcı, ünlü karı gibi olmuş profilinAklına takılan birsey olursa burdayim![]()
Ee benim oŞarkıcı, ünlü karı gibi olmuş profilin![]()
O da doğru şimdi ne diyeyimEe benim oyapay zekayla yaptım :) ünlüyûm ama kk ünlüsü
![]()

Oo perişko basıyorsun tuşlara
Biz konuda çok cahiliz hocamAklına takılan birsey olursa burdayim![]()
Biri bana burada neler olduğunu açıklayabilir miO sırada hiç birşeyden haberi olmayan @Mune
Eki Görüntüle 3826552