- Emoji Skoru
- 60.560
- Puanlar
- 798
Oy vermeyene biz ne verecegizimi biliriz olmuş başkanAy yazık ya, nuri niye bakıyor ki oradanadamcağızın adı çıktı diye mahkum edildiği profile bak, ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy vermeyene biz ne verecegizimi biliriz olmuş başkanAy yazık ya, nuri niye bakıyor ki oradanadamcağızın adı çıktı diye mahkum edildiği profile bak, ben
![]()
TövbeOy vermeyene biz ne verecegizimi biliriz olmuş başkan![]()
Valla verdiği mesajla ne demek istediğini anladıkHem gazozcu hem Mune![]()
İki ucuValla verdiği mesajla ne demek istediğini anladık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama cidden yazık olmuş Nuri ‘ye, hani sana olur da ben Nuri ‘yi bile harcarımOy vermeyene biz ne verecegizimi biliriz olmuş başkan![]()
Gazoz stoğu yetişmez ben size diyim
Valla başkan kararlıİki ucu![]()
Kavurmaktan kolun yorulursa @HAbibte de gelsinO iş ben de![]()
Başkanım hepsine yeterim merak etmeAma cidden yazık olmuş Nuri ‘ye, hani sana olur da ben Nuri ‘yi bile harcarım![]()
O iş bende tamamdırKavurmaktan kolun yorulursa @HAbibte de gelsinsöyle bakalım kaç yüz milyor kişiyi
![]()
Onun işler kesattı bu sayede iş görürKavurmaktan kolun yorulursa @HAbibte de gelsinsöyle bakalım kaç yüz milyor kişiyi
![]()
Fıstığını bol koyun KK cimri davranmış demesinlerO iş bende tamamdır![]()
Bilmezmiyim yaşadık gördük eski zamanlarda şimdi yaşlandım duruldumFıstığını bol koyun KK cimri davranmış demesinler
Toplu katliam kısmı da bende, çok antrenmanlıyımdır![]()
Yeni kategori belli olduBen toplu katliamı seviyorum zaten, sen bana listeyi ver helvalarını da kavurmaya başla![]()
Nevreste oyların ekran görüntüsünü aldın mı ? Oylar aynı duruyorsa bileyimOnun işler kesattı bu sayede iş görür![]()
Fıstık gibi kategori işteYeni kategori belli olduHelva yarışması
![]()
kesat mı yüz vermiyorum kimseye artık sana da yokOnun işler kesattı bu sayede iş görür![]()

İnsan arkasından çırak yetiştirir, toplu katliamı seviyorum diyorum işteBilmezmiyim yaşadık gördük eski zamanlarda şimdi yaşlandım duruldum![]()