- Emoji Skoru
- 225.957
- Puanlar
- 1.223
Ver ordan bi gazoz bi yerden başlamak lazimGazoz stoğu yetişmez ben size diyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ver ordan bi gazoz bi yerden başlamak lazimGazoz stoğu yetişmez ben size diyim![]()
Sen beni bırakamazsın yavrumkesat mı yüz vermiyorum kimseye artık sana da yok![]()
Vallahi ekran görüntüsünü aldım, herkes oy kullansınArtış oldu![]()
Kk korkulu rüyası o zamanlar çömezdil korkardık şimdiİnsan arkasından çırak yetiştirir, toplu katliamı seviyorum diyorum işte![]()
Sana gazoz işlemez Nuri’ye yazık olacakVer ordan bi gazoz bi yerden başlamak lazimgazozdan korkan nuri gibi olsun
![]()
Nazlanma yok sanaSen beni bırakamazsın yavrum
İlla gazoz vereceksin![]()
Valla sana sandık yetmez yavrumVer ordan bi gazoz bi yerden başlamak lazimgazozdan korkan nuri gibi olsun
![]()
Şimdi banlanmıyorsun da ondan, hele banlık bir hadiseye karış rüyalarını kabusa çeviririmKk korkulu rüyası o zamanlar çömezdil korkardık şimdi![]()
Kesinlikle tövbe ederSana gazoz işlemez Nuri’ye yazık olacak![]()
Zaten geldim,bir çay vermedinNazlanma yok sana![]()
Valla geçenlerde kendimi zor tuttum libidosu yüksek bir bayan vardı Kk da aklımdakileri yazamadım kaldı öyleŞimdi banlanmıyorsun da ondan, hele banlık bir hadiseye karış rüyalarını kabusa çeviririm![]()
Çarpılacaksın yazışmaları atayım mı burayaZaten geldim,bir çay vermedin![]()
Aaaaa pesssss, çay bile vermedi miZaten geldim,bir çay vermedin![]()
Müdür odasına çağrılmışız gibi birşey![]()
Sende inan kankin yaaaAaaaa pesssss, çay bile vermedi mi![]()
Şimdi bu tırsıyla oylarınıza talibizBen de diyorum ben neden etiketlendim. Bişi de yapmadim, polemiğe girmedim. Bir an tırstım![]()
Gazoz istermisinBen de diyorum ben neden etiketlendim. Bişi de yapmadim, polemiğe girmedim. Bir an tırstım![]()
Nevreste ne derse o, çay vermemişsin işteSende inan kankin yaaa![]()
Kızma yaÇarpılacaksın yazışmaları atayım mı buraya![]()
Nevreste nenem yaşımda unutuyor tabikiNevreste ne derse o, çay vermemişsin işte![]()