Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı mı sinirleniyor, kadının avatarı NuriKızma ya
Sen ne tatlı sinirleniyorsun öyle![]()
Oy verdiyseniz korkmayınBen de diyorum ben neden etiketlendim. Bişi de yapmadim, polemiğe girmedim. Bir an tırstım![]()
Beni bu kadar tanıman gözlerimi yaşartıyorSana gazoz işlemez Nuri’ye yazık olacak![]()
Abla kendisinin çok datlu olduğunu bildiğim için bana öyle geliyorTatlı mı sinirleniyor, kadının avatarı Nuriaffet Nuricim ama o hallerin hiç hoş değil, Ahuya neler yaptın zamanında, bir sen bir Coşkun
![]()
KanmasaydıTatlı mı sinirleniyor, kadının avatarı Nuriaffet Nuricim ama o hallerin hiç hoş değil, Ahuya neler yaptın zamanında, bir sen bir Coşkun
![]()
Zamanında az gazozlanmadık taniValla sana sandık yetmez yavrum![]()
DoğrudurNevreste nenem yaşımda unutuyor tabiki![]()
Tanıyorum ama nereden olduğunu sorma, bu kısım çalıntı ama kimden acabaBeni bu kadar tanıman gözlerimi yaşartıyor![]()
Benden de miValla geçenlerde kendimi zor tuttum libidosu yüksek bir bayan vardı Kk da aklımdakileri yazamadım kaldı öyle![]()
Yok yavrum sen değil başkasıBenden de mi![]()
Mimlilerin hepsinin altına sıçışBen de diyorum ben neden etiketlendim. Bişi de yapmadim, polemiğe girmedim. Bir an tırstım![]()
Ben bir tek @HAbibte ile seni biliyorumBenden de mi![]()
Muneye aplaa diyor amaNevreste nenem yaşımda unutuyor tabiki![]()
Oyunuzu şimdi mi kullandınızBiri bana burada neler olduğunu açıklayabilir miben saatlerce önce siteden çıktım sanki kış uykusuna yatmış bir boz ayı edasıyla güzellik uykumu uyudum akşam yemeğini yedikten sonra çay keyfi sırasında siteye bir gireyim neler olmuş derken etiketlerle kendimi burada buldum
Neyse iyi oldu hoş oldu oyumu da kullanmış oldum sayenizde![]()

oy verin Nuriyi salarım demiş herkese mesaj yollamış ama başkanın haberi yokMimlilerin hepsinin altına sıçış![]()