Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 senedir bırakın diyorum yaşlandınız bırakmıyorsunuzKadın benden neredeyse 10 yaş küçük küçüğükkk![]()
Yok o zaman çocuklar boşta kalıyoryok 14![]()
Valla sevinmek için erken sessiz sakin bekliyorum ne olacakOo perişko basıyorsun tuşlara![]()
Biz yaşlanmıyoruz14 senedir bırakın diyorum yaşlandınız bırakmıyorsunuz![]()
Yavrum Altan mesaj atmış gibi oldu bana verin süpriz olsunValla sevinmek için erken sessiz sakin bekliyorum ne olacakeşim bilmiyor henüz katıldığımi eğer kazanırsam sürpriz olacak
![]()
Bir bastonun eksik yaşlanmadık diyorsunBiz yaşlanmıyoruz![]()
Hain dom dom beni yarı yolda bıraktınValla sevinmek için erken sessiz sakin bekliyorum ne olacakeşim bilmiyor henüz katıldığımi eğer kazanırsam sürpriz olacak
![]()
Sen yaşlanmıyor musunBir bastonun eksik yaşlanmadık diyorsun![]()
Yok la aşk olsun hiç aklıma öyle gelmedi vallaYavrum Altan mesaj atmış gibi oldu bana verin süpriz olsun![]()
botoks yaptırdım cınımSen yaşlanmıyor musun![]()
Canın sağolsun yavrum inşallah sen kazanırsınYok la aşk olsun hiç aklıma öyle gelmedi valla![]()
Yooooookkkk bırakmayız, yaşlılık14 senedir bırakın diyorum yaşlandınız bırakmıyorsunuz![]()
Gel cabikk gelllHain dom dom beni yarı yolda bıraktın![]()
Devret artık mune ben bu işi iyi yaparım bana devretYooooookkkk bırakmayız, yaşlılık![]()
Seninle 10 yaştır Bibibella’yla aramızda 9 yaş var.Abla tam 10 yaş olması lazım![]()
Hayırlısı kime ise o kazansın kuzumCanın sağolsun yavrum inşallah sen kazanırsın![]()
Amin cnm yine benden iyisin ben bir kez bile katılmadımHayırlısı kime ise o kazansın kuzum![]()