Yakın gözlüğünü takmayı mı unuttunNerde göremiyorum![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın gözlüğünü takmayı mı unuttunNerde göremiyorum![]()
![]()
Patron muneye has olsun demiştir sağ olsun, karanlık gibi çökmüşüm yarışmayaCımbızına kurban, o nasıl bildirim![]()
Geçen çarşambadan beri totom yer görmedi, keşke gitse elticimHatta,artık gidebilir![]()
Nasıl biliyorumGeçen çarşambadan beri totom yer görmedi, keşke gitse elticim![]()
bende unutmuşsun nevroş neneYakın gözlüğünü takmayı mı unuttun![]()
Bir daha gelirsem alayımbende unutmuşsun nevroş nene![]()
Ahhh bacım yoruldun mu senGeçen çarşambadan beri totom yer görmedi, keşke gitse elticim![]()
Anaaaa hem botokslu hem de bu yaşta yakın gözlüğü müYakın gözlüğünü takmayı mı unuttun![]()
Yok daha neler gözleriniz kamaşır yaptıklarımdan gözünüz kalır diye yapmıyorum nazara inanırımSenin tek rakibin hatmeceEki Görüntüle 3826578
Ben ve yorulmakAhhh bacım yoruldun mu sen![]()
![]()
Biz okur üfleriz, aklın kalmasınYok daha neler gözleriniz kamaşır yaptıklarımdan gözünüz kalır diye yapmıyorum nazara inanırım![]()
hayaller hayatlarBen ve yorulmakama 2 gündür saha dışında garibim, kırmızı kart yedi.
Evin içine mıçmadığı kaldı, boğazlamadığıma şükretsin.![]()
Yok daha neler gözleriniz kamaşır yaptıklarımdan gözünüz kalır diye yapmıyorum nazara inanırım![]()
Abla o benden büyükAnaaaa hem botokslu hem de bu yaşta yakın gözlüğü mü
Rabbülalemin Kartal kadar keskin gözlerime zeval getirmesin birileri Ya Rabbiii![]()

Kurabiye kategorisinde yarışmamış mıydı Habibi’mSenin tek rakibin hatmeceEki Görüntüle 3826578
Amin canomHadi hayırlısı olsun![]()
Hiçte boş değilimbu sevdalar boşunaaa leyyyy bu sevdalar boşunaaaaaaa![]()
Yok ya elticimKurabiye kategorisinde yarışmamış mıydı Habibi’m![]()