- Emoji Skoru
- 106.190
- Puanlar
- 798
Mantıyı karıştırma şimdi canoMantıların efendisi Perişko

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıyı karıştırma şimdi canoMantıların efendisi Perişko

Tweety imiş CanomYok ya o Habibe değil öyle bir kurabiye hatırlıyorum ama yapan kim unuttum![]()
Hiç yalnız bırakmadınYazıkdedim tek kalma diye gelmiştim yanlış anlamışsın
Ben unutmam
Kendine güvenmiyor demmekki belkide beceriksiz dimi ablaYarışmalar 14 yıldır varHabibte hep buralarda
Hiç katılmadı
![]()
Nevreste’ye çay bile vermemiş kiKendine güvenmiyor demmekki belkide beceriksiz dimi abla![]()
Kapandı yazısını görmeden erken yasom tırsıyorumNe erkeni peri can, 4 saatten az kaldı![]()
Gözüm görmesin seniKendine güvenmiyor demmekki belkide beceriksiz dimi abla![]()
Çok teşekkür ederiz ablacımSonuçların açıklanmasına az kalmış.
Nevreste yıllardır bölüme büyük emeğin katkın oldu senin katkıların yadsınamazbugüne kadar yarışmalara katılan ve bu kategoride yarışan herkesin eline emeğine yüreğine sağlık
@Nevreste sonraki kategoride toplu katliam yapılacaksa bir haber et anında![]()
Gözüm görmesin seniKendine güvenmiyor demmekki belkide beceriksiz dimi abla![]()
Saati ayarladımKapandı yazısını görmeden erken yasom tırsıyorum![]()
Bizden sana ekmek çıkmaz abla, cımbızını parlatamadığımız için üzgün değiliz.Sonuçların açıklanmasına az kalmış.
Nevreste yıllardır bölüme büyük emeğin katkın oldu senin katkıların yadsınamazbugüne kadar yarışmalara katılan ve bu kategoride yarışan herkesin eline emeğine yüreğine sağlık
@Nevreste sonraki kategoride toplu katliam yapılacaksa bir haber et anında![]()
Beklenir ben biliyordum katilmadigindan demek çay bile demleyemiyor buğğğNevreste’ye çay bile vermemiş ki![]()
Abla erken ayarlasaydinSaati ayarladım![]()
00.00Abla erken ayarlasaydin![]()
Botoksum erirNevreste’ye çay bile vermemiş ki![]()
Biriniz diğerinin saçına yapışsaydı bari, böyle aksiyon olmadan olmaz kiBizden sana ekmek çıkmaz abla, cımbızını parlatamadığımız için üzgün değiliz.![]()
Kadın beni evine davet etti ben gitmedimBeklenir ben biliyordum katilmadigindan demek çay bile demleyemiyor buğğğ![]()
Tırtılların sevimliliği